Akıllı saat sektörünün yeni ismi OnePlus Nord Watch oldu. Şirket tarafından tanıtılan yeni modelin 30 güne kadar pil ömrü ile vurgulanması dikkat çekti.

OnePlus 2021 yılının Mart ayında yaptığı tanıtım ile ilk akıllı saatini piyasaya sürmüştü. Bu akıllı saatin ardından ise yeni model daha uygun fiyatlı OnePlus Nord markasından geldi ve OnePlus Nord Watch adı verilen yeni akıllı saat resmi olarak tanıtıldı. Büyük ve parlak ekranıyla dikkat çeken cihazda 1.78 inç OLED ekran kullanılıyor. 30 güne kadar bir ömrün olması ise akıllı saatler için oldukça iddialı bir özellik oldu.

OnePlus 11 Pro özellikleri ortaya çıktı

OnePlus Nord Watch özellikleri

OnePlus Nord Watch
OnePlus Nord Watch

Tanıtıma göre cihazda 368×448 piksel çözünürlüğe ve 60Hz yenileme hızına sahip 1.78” AMOLED dikdörtgen ekran kullanılıyor. GPS desteği olmayan akıllı saatte kullanım için telefon bağlantısı gerekiyor. Bluetooth sürümünün desteklendiği saat böylece uyumlu tüm telefonlarda kolay bir şekilde kullanılabiliyor.

Unisex olarak geliştirilen akıllı saatlerde kadınların adet döngülerinin takip edilebilmesi adına özelliklere de yer verilmiş. Kalp atış hızı takibi, uyku takibi, egzersiz takibi gibi pek çok farklı alanda destek verecek olan cihazda toz ve suya karşı koruma da bulunuyor.

Çinko alaşımı bir plastik ile gövdesi üretilen modelin kordonları ise silikon. 230 mAh kapasiteli bir batarya ile kutudan çıkacak olan akıllı saat düşük güç modunda kullanıldığı takdirde 30 güne kadar kullanım sağlayabiliyor. Bu mod dışında ise 10 günlük bir kullanım ömrü bulunuyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir