Spotify yeni bir kampanya başlattı ve 3 ay boyunca kullanıcılara ücretsiz Premium deneme imkanı sunacağını duyurdu.

Dünyanın en popüler müzik akış hizmetlerinden birisi olan Spotify’da yeni bir kampanya daha başladı. Premium aboneliği denemek isteyenlere 1 aylık ücretsiz denem imkanı sunan Spotify, bu süreyi şimdi 3 aya çıkardı.

Spotify konser bileti satışlarına başlıyor

Spotify Premium 3 ay ücretsiz nasıl kullanılır?

433 milyon kullanıcıya sahip olmasına karşın 188 milyon ücretli aboneye sahip olan Spotify, ücretli abonelik sayısını yükseltmek için daha fazla kişinin Premium aboneliği test etmesini istiyor. Yapılan resmi açıklamaya göre kullanıcılar herhangi bir ödeme yapmadan Spotify Premium’u 3 ay boyunca ücretsiz olarak kullanılacak. Bugünden itibaren yapılacak kayıt işlemlerinde kullanıcıların kart tanımlaması yapması yeterli olacak. Ücretsiz dönemde 7 gün kaldığında kullanıcıları bilgilendirecek olan Spotify, deneme süresi bitmeden Premium aboneliğin iptal edilmesini de destekliyor.

Spotify Premium 3 ay ücretsiz deneme için uygulamaya giriş yapılması yeterli. Giriş sonarsında ise kullanıcıları şöyle bir tanıtım bekliyor;

3 ay ücretsiz Spotify Premium
3 ay ücretsiz Spotify Premium tanıtımı

Aşağıdaki linklerden telefon işletim sisteminizle uyumlu uygulamayı indirebilir ve 3 aylık ücretsiz Premium sürenizi başlatabilirsiniz.

Android için Spotify indir

iOS için Spotify indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir