Spotify, yeni başlattığı testlerle canlı konserler için bilet satışına başlıyor. Kullanıcılar artık yeni konserleri takip ederek biletlerini Spotify’dan alabilecek.

Spotify, müzik alanının en iddialı uygulamalarından birisi olduğu gibi şirket bu gücünü yeni alanlarda da kullanmayı hedefliyor. Bu kapsamda başlayan yeni testler, Spotify’ın yeni bir bilet satış merkezi olabileceğin gösteriyor. Açılan yeni tickets.spotify.com adresi, bilet satışının merkezi olacak.

Spotify tasarımı güncellendi

Spotify’dan bilet nasıl satın alınacak?

Spotify

Yapılan ilk açıklamalara göre kullanıcılar listelenen konserlerden ilgilendiklerini seçebilecek. Seçim sonrasında ise konserler için banka ya da kredi kartı ile bilet satın alınabilecek. Spotify üzerinden bilet satın alınabilmesi adına Spotify hesabının olması zorunlu. Bilet platformu resmi olarak duyurulmamış olsa da kısa süre içerisinde Spotify’daki yeniliğin duyurulması bekleniyor.

spotify konser bileti satislarina basliyor 1

Test aşamasında sadece ABD’de kullanılacak olan bilet satış sistemi, şu anda Limbeck, Crow, Annie DiRusso, Four Years Strong ve TOKiMONSTA gibi sanatçıların önümüzdeki aylarda yapacağı konserleri destekliyor.

Android için Spotify indir

iOS için Spotify indir

Ortaklıkları sonlandıracak

Bilet satışı için bugüne kadar Ticketmaster, AXS, DICE, Eventbrite ve See Tickets gibi bilet sistemlerini kullanan Spotify, bundan sonraki süreçte yoluna tek başına devam edebilir. Şu anda bilet satış süreci https://tickets.spotify.com/ üzerinden yapılacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir