“Peek Performance” adlı Apple etkinliği içerisinde yüksek kaliteli 27 inç LCD panel özelliğine sahip monitör Apple Studio Display’in tanıtımı yapıldı. Bugün Türkiye’de tam olarak 56 bin TL başlangıç fiyatına sahip olan 32 inç Apple Pro Display XDR monitör modelinin altında konumlandırılan Apple Studio Display eklendi. M1 işlemci özelliğine sahip olan yeni nesil 24 inç iMac ile benzer bir tasarıma sahip olan söz konusu bu model, Pro Display XDR’dan farklı olarak yerleşik bir bacak ile sunuluyor ve ince çerçeve özelliğine sahiptir. 

Galaxy A73’te Snapdragon 778G yer alacak

Mini-LED teknolojisine sahip olan, 5K çözünürlüğüne sahip ve 27 inç boyutundaki söz konusu bu monitör, pivot kullanımına izin vermiyor ve aynı zamanda yükseklik ayarlaması da sunmuyor. Bunlar için maalesef ayrı bir bacak daha satın almak gerekiyor. Mat katman ile parlamanın önüne geçen model için sıradışı olarak A13 işlemci özelliği bulunuyor. Bu işlemcinin kullanılmasında tek bir amaç var çünkü monitörün ekstra özellikleri de vardır. 12 megapiksellik bir kamera özelliğine sahip olan Apple Studio Display, bu kamera ile beraber kişileri daha merkeze koyabiliyor. Yerleşik olarak ise mikrofon ve hoparlör sistemleri özelliğine sahip olan ürün, burada uzamsal ses desteği ile beraber geliyor. Cihaz arka kısmında portlar ile bağlı olarak MacBook’lara güç verebilen bu cihaz, alüminyum bir gövde özelliğine sahiptir. 

8 3

Maksimum parlaklığı 600 nit olarak dile getirilen Apple Studio Display, 1 milyar renk sunabiliyor ve P3 renk gamutuna destek veriyor. Apple’ın tüm yeni nesil Mac’ler ile tam uyumlu olarak çalışan bu model, Apple’ın True Tone desteğine de sahiptir. Nano-Texture Glass adlı parlamaya karşı daha da iyi bir kaplama özelliğine sahip olan model, 1.599 dolar başlangıç fiyatına sahiptir. Studio Display Türkiye’de 27999 TL’den başlayan fiyat etiketleriyle satışa sunuluyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir