2022 yılının ilk Apple etkinliği 8 Mart günü yapılabilir ve şu an için bu etkinlik kapsamında iki farklı ürünün geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Mark Gurman tarafından yapılan son paylaşımdan elde edilen bilgilere göre Apple, tamamen kesin değil fakat 2022 yılının donanım odaklı olacak ilk etkinliğini 8 Mart tarihinde gerçekleştirecek. 

Tüm dünyayı saran pandemi sebebiyle yine katılım olmadan gerçekleşmesi beklenen etkinlikte, Gurman’a göre hemen hemen kesin olarak 5G desteğine sahip olan yeni iPhone SE modelinin tanıtımı yapılacak. B u telefon 5G desteğine sahip olan en uygun fiyatlı iPhone olma özelliğine sahip olacak. Apple’ın 2022 yılındaki ilk etkinliği kapsamında yeni iPad Air’in de tanıtımının yapılacağı da Gurman’ın verdiği bilgiler arasında yer alıyor. 

10

Bu modelin yalnızca donanımsal olarak güncelleme alacağı, modern tasarımı koruyacağı belirtiliyor. Farklı kaynaklar ise 2022’deki ilk Apple etkinliğinde farklı ürünlerin de geleceği belirtildi. Bunlardan birisi güncellenmiş tasarıma sahip yeni Mac Mini bilgisayar olacak. Söz konusu bu ürün iddialara göre yeni MacBook Pro’lar gibi M1 Pro ya da M1 Max işlemcilerle elde edilecektir. Bu ürün ise profesyonellere odaklı olacak. 

Apple’ın gizlilik politikası Meta’yı harekete geçirdi

Apple’ın 2022’deki ilk etkinlik kapsamında yeni iMac Pro kullanıcıların beğenisine sunulabilir fakat bu konu hakkında hala net bilgiler bulunmuyor. Pek çok farklı kaynak bazı sorunlar sebebiyle “ürün daha ileriye atılmış olabilir” bilgisini veriyor. Modelin en üstte MacBook Pro’da yer alan M1 Max’ten daha güçlü işlemciye sahip olacağı da belirtiliyor ve bilgisayarda 27 inç 6K Mini-LED ekran beklentisi vardır. Bu arada Apple’dan 2022’nin sonbahar dönemi içerisinde farklı ürünlerde gelecek. Bir kaynaktan elde edilen bilgilere göre bunlardan biri M2 işlemcili yeni iPad Pro olacak. Bu cihazın arka kısmında yer alan Apple logosu üzerinden MagSafe temelli kablosuz şarj özelliğine sahip olacağı dile getirilirken, sonbahar dönemi içerisinde ise iPhone 14 ailesi ve AirPods 2 Pro beklentileri de vardır. 2022 sona ermeden yeni MacBook Air ve MacBook Pro modelleri de çıkacak gibi görünen teknoloji devi Apple, 2022’de bunların yanı sıra üç farklı Apple Watch tanıtacak (Series 8, Watch SE 2 ve zorlu şartlara / sporculara özel sürümler) ve Apple Silikon temelli Mac Pro’yu da bekleyenlerin karşısında yerini alacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir