Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un resmi sitesi üzerinde yaptığı duyuru ile bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğinin tarihi açıklandı. Şirketin etkinlik tarihini açıklaması ile beraber Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 modelinin kesin olarak geleceği ve tarihi de belli olmuş oldu. Buna göre yeni katlanabilir modelleri göreceğimiz Samsung etkinliği 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. Güney Koreli marka Samsung’un uzun süredir etkinlik gerçekleştirmediği ve yeni yapacağı etkinlik ile katlanabilir yeni modelleri sunacağı iddia ediliyordu. Şimdi ise resmi açıklama internet sitesinde yapılan bir açıklama ile geldi ve önümüzdeki haftalarda lansmanın gerçekleştireceği belli oldu.

Galaxy Unpacked 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek

28

Yapılan açıklamaya göre etkinlik 10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlayacak olan etkinlik ile merakla beklenen Galaxy  Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Watch 5 serisi modellerin gelmesi bekleniyor. Samsung’un yaklaşan Galaxy Unpacked etkinliğinde bir de kampanya bulunuyor. ABD kullanıcıları için geçerli olan kampanyada şu avantajlar sağlanacak.

  • Yeni bir Galaxy telefon, akıllı saat ve kablosuz kulaklık için 200 dolar (3500 TL) indirim
  • Yeni bir Galaxy telefon ve akıllı saat için 150 dolar (2600 TL) indirim
  • Yeni bir Galaxy telefon ve kablosuz kulaklık için 130 dolar (2300 TL) indirim
  • Yeni bir Galaxy akıllı saat ve kablosuz kulaklık için 80 dolar (1400 TL) indirim

Samsung’un ABD kampanyası bununla bitmiyor. Marka, akıllı telefon, akılı saat veya kablosuz kulaklık satın alındığında seçili ürünler için geçerli olacak kuponlarda verecek. Ancak söz konusu kampanya sayfasının ülkemizde açılmadığını ve kampanyanın Türkiye için sunulmadığını belirtelim. Etkinlik zamanına doğru bu durum değişir mi henüz bilinmezken, şu an için sadece ABD kullanıcılarına özel bir kampanya olduğunu belirtelim.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir