YouTube'un Çevrimdışı Video İndirme Özelliği Türkiye'de - Haberler - indir.com

YouTube'un Çevrimdışı Video İndirme Özelliği Türkiye'de

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-02 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Dünyanın en popüler video izleme platformu olan YouTube yeniliklere devam ediyor. Yaklaşık bir ay önce platforma çevrımdışı video izleme ve indirme özelliği bazı ülkelerde kullanıma sunulmuştu. Şimdi ise Türkiye'nin de yer aldığı 109 ülkede daha YouTube'un bu yeni özelliği duyuruldu. YouTube üzerinden çevrimdışı bir şekilde video izleme ve indirme seçenekleri yer alan sadece 16 ülke bulunuyordu. Başlıca olarak Endonezya, Hindistan, Pakistan, Malezya, Yemen ve Mısır bölgelerinde aktifti.

Bugün ise yeni bir duyuru gerçekleşerek çevrimdışı desteğin yeni ülkeler için de aktifleştirildiği açıklandı. Ülkemizde dahil olmak üzere 109 bölgede daha bu özellik sunuldu ve toplam olarak 125 ülkede YouTube çevrimdışı video izleme ve indirme desteği sağlanmış oldu. Bu yeni özellik daha çok veri tasarrufu yapmayı sağlayabilecek. Wifi bağlantısı ile dışarıda izleyebilecekleri videolar indirilerek çevrimdışı ortamda izlenebilecek. Videoyu indirmek için ise video oynattıktan sonra aşağıda yer alan 'indir' butonuna basmak yeterli olacak.

Youtube Go indir

Şirketin geçtiğimiz hafta video indirme imkanı sunabilen YouTube Go adlı uygulaması da indirilmeye sunulmuştu. YouTube Go 130 ülkede kullanıma sunulmuş ve özel sıkıştırma yöntemi ile videoları çok hızlı bir şekilde microSD kartınıza kaydetmeniz mümkün olacaktır.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ