Youtube'dan Nasıl Video İndirilir? - Haberler - indir.com

Youtube'dan Nasıl Video İndirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-31 13:30:26
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler video izleme platformu olan YouTube hanesinde milyonlarca video barındırıyor. Durum böyle olunca birçok kişi sevdiği bir videoyu veya müzik parçasını bilgisayarına veya akıllı telefonuna indirmek istiyor. Bu noktada sizlere YouTube'dan nasıl video indirilir sorusunun cevabını vermeye çalışacağız. Öncelikle YouTube üzerinden video indirmek için birçok program, Google Chrome eklentisi ve internet sitesi bulunuyor. Sizlere en basit ve güvenilir bir şekilde YouTube'dan video indirme işlemlerini anlatacağız. Şimdi adım adım video indirmek için yapmanız gereken aşamalara geçelim.

YouTube'dan Nasıl Video İndirilir ?

Bilgisayar üzerinden YouTube videosu indirmek için adı piyasada oldukça yaygın olan İnternet Download Manager programını tercih edebilirsiniz. Dosya indirmeyi en hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilen bu programda duraklatma, indirme kuyruğu gibi birçok detay ayarda bulunmaktadır. IDM aracılığı ile YouTube üzerinden video indirmek için yapmanız gerek çok basit bir işlem bulunuyor. İndirmek istediğiniz videoyu açıp başlatınız ve program otomatik olarak video dosyasını algılayacak ve video kenarında 'video dosyasını indir' şeklinde bir seçenek çıkacaktır. Bu seçeneğe basarak gerekli indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Programsız bir şekilde YouTube üzerinden video indirmek için ise, oldukça pratik bir yöntem daha bulunuyor. İndirmek istediğiniz videoyu YouTube üzerinden açın ve adres çubuğu kısmında bulunan www.'dan sonra gelen youtube ibaresinden önce 'ss' ibaresini yazın. Yazıp enter dedikten sonra gerekli internet sayfası açılacak ve bu sayfa üzerinden video kalitesini seçerek gerekli indirmeyi başlatabilirsiniz. Ayrıca programla uğraşmak istemiyorsanız ise Google Chrome tarayıcısının mağaza bölümünde yer alan YouTube video downloader eklentilerinden de yararlanabilirsiniz.

Sizlere Youtube video nasıl indirilir sorusunun cevabını vermeye çalıştık. Benzer işlemleri akıllı telefonlarınızda da yaparak akıllı telefona YouTube'dan video indirebilirsiniz.

Böylelikle youtube video nasıl indirilir? sorusunun cevabını da paylaşmış bulunuyoruz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ