Yerli Anonim Sosyal Ağ Uygulaması: Masq - Haberler - indir.com

Yerli Anonim Sosyal Ağ Uygulaması: Masq

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Kullanıcıların kişisel bilgilerini belli etmeden anonim üyelik oluşturarak sosyal paylaşımda bulunmalarına imkan tanıyan MASQ Sırları Paylaş ve Keşfet, son derece güvenli bir anonim sosyal ağ uygulamasıdır.

Türkiye'nin en popüler mikro blog sitesi Twittürk'ün kurucusu Girişimci Bilgisayar Mühendisi Furkan Kuru 'nun yeni girişimi VLMedia tarafından hazırlanan Masq uygulaması sayesinde kullanıcılar, kişisel kimliklerini belli etmeden Facebook arkadaşları ya da uygulamayı kullanan diğer kullanıcılar ile beraber diledikleri düşüncelerini güvenli bir şekilde paylaşma imkanına sahip oluyorlar.

Masq

Özgür bir sosyal paylaşım ortamı sağlayan Masq uygulaması üzerinden kimseyle paylaşamadığınız itiraflarınızı yazabilir, sırlarınızı diğer kullanıcılara anlatabilir, fotoğraf ya da yorumlarınız ile kendinizi ifade edebileceğiniz gibi aynı zamanda uygulama üzerinden anonim sohbetlerde de bulunabilirsiniz.

Şimdilik sadece Android platformunda yayınlanan ve tamamen ücretsiz olarak indirmeye sunulan Masq uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden mobil cihazınıza indirerek, kimliğinizi belli etmeden sosyal paylaşım yapmaya hemen başlayabilirsiniz.

Ayrıca İngilizce dil desteğiyle sadece Türk kullanıcıların indirmesine sunulan uygulama önümüzdeki günlerde iPhone ve iPad kullanıcıları için Apple Store'da da yerini alacak.

Güncelleme:

5 Haziran 2014 tarihinde yenilenen içeriğiyle yeniden kullanıcılara sunulan uygulamaya 20 farklı dil desteğinin yanı sıra uygulama üzerine yüklenen fotoğraflara Blur ve Dim ekleyebilme özellikleri geldi.





PAYLAŞ