Windows 10 güncellemesi için dikkat çeken gelişme! - Haberler - indir.com

Windows 10 güncellemesi için dikkat çeken gelişme!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-05 17:46:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Windows 10 güncellemeleri için kontrolü kullanıcılara vermeye hazırlanan Microsoft, Mayıs ayı içerisinde bu konudaki önemli adımını atacak. İşte konu ile ilgili detaylar. 

2019'ın ilk Windows 10 güncellemesinde neler var?

Windows 10 için en iyi 5 dosya ve Klasör kilitleme aracıWindows 10 için en iyi 5 dosya ve Klasör kilitleme aracı

Microsoft Windows 10 güncellemesi konusunda çoğu kullanıcıdan olumsuz bir eleştiri alıyor. Güncellemelerin kontrol altında olmaması, bu eleştirilerin temelinde yer alırken Mayıs ayı itibariyle bu aşamada büyük bir değişikliğe gidilecek.

Mayıs’ta yenilik geliyor!

Konu ile ilgili gelen bilgilere göre Mayıs 2019 güncellemesi, gelecek hafta itibariyle test kullanıcılarına sunulacak ve test edilmeye başlanacak. Güncelleme ile birlikte cihazlara sunulacak en önemli özellik ise güncellemelerin nasıl alınması gerektiği konusunda kullanıcının seçim şansı yapabilecek olması.

Güncellemeler kullanıcılar istemeden cihazlara yüklendiği için işleri aksatabiliyor ya da güncelleme ile birlikte gelen sorunların yaşanmasına yol açabiliyordu. Bu nedenle Mayıs güncellemesi ile birlikte güncellemelerin zamanlanması ve ne zaman yüklenmesi gerektiği kullanıcılar tarafından kolay bir şekilde belirlenebilecek. Üstelik Windows kullanıcılarının güncellemeleri istemesi halinde devre dışı bırakabileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor. Bu açıdan Microsoft Mayıs ayı itibariyle güncelleme konusundaki tüm sorunları ortadan kaldırabilir. Mayıs 2019 güncellemesi ile birlikte kullanıcılar için aynı zamanda pek çok farklı hataların düzeltmesi de sunulacak. Böylece son güncelleme ile birlikte cihazlarda yaşanmaya başlanan problemlerin giderilmesi de Microsoft'un Window 10 Mayıs güncellemesi ile giderilmesi mümkün olacak.

Windows 10'un Tüm Özellikleri ve Bilinmesi Gerekenler 


Microsoft’tan sürpriz: Windows 10 hesap makinesini Github'da yayınladıMicrosoft’tan sürpriz: Windows 10 hesap makinesini Github'da yayınladı

PAYLAŞ