WhatsApp'ta çıkartma/sticker nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

WhatsApp'ta çıkartma/sticker nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 18:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

WhatsApp mesajlaşma uygulaması olmasına karşın çıkartma gibi özellikleriyle bir mesajlaşma uygulamasından çok daha öte bir duruma gelmeyi başardı. Üstelik artık WhatsApp'ta çıkartma yapmak, kullanıcıları bırakılmış bir durum ve kişiler kendi istek ve beğenilerine göre WhatsApp çıkartmaları yapabilir.

Hem Android hem de iOS cihazlarında desteklenen WhatsApp çıkartma yapmayı aşağıda yer alan adımları takip ederek siz de kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Sohbet ekranında yer alacak yapmış olduğunuz çıkartmaları arkadaşlarınıza gönderebilir, böylece kendi aranızda özel bir sohbet geliştirebilirsiniz. Üstelik gerçekleştireceğiniz sanatsal çalışmalarla arkadaşlarınıza farkınızı yansıtmanız da yine söz konusu.

WhatsApp Çıkartmalar Android ve iOS İçin GeldiWhatsApp Çıkartmalar Android ve iOS İçin Geldi

Whatsapp yeni özelliğini kullanıma sundu! 

WhatsApp Çıkartma (Sticker) Yapmaya başlama

WhatsApp çıkartma işlemlerini yapmak özellikle ileri seviye bir bilgi gerektirdiğinden dolayı bu işlemlerde bir uygulamadan yardım almanızı öneriyoruz. iOS işletim sistemlerini kullananlar için Sticker Maker Studio, Android işletim sistemlerini kullananlar için ise Sticker Maker tercih edilebilecek en iyi uygulamalar olarak dikkat çekiyor.

WhatsApp Çıkartma Nasıl Yapılır? (Android ve iOS)

Programların çalışma mantığı aynı olduğundan dolayı aşağıdaki adımları takip ederek hem Android hem de iOS cihazlarınızda kolay bir şekilde WhatsApp çıkartma yapabilirsiniz. İşte adım adım WhatsApp çıkartma yapma işlemleri;

Öncelikli olarak çıkartma olarak kullanmak istediğiniz görselleri telefonunuzda hazır hale getirmeniz gerekiyor. Bu konuda internet üzerinden bulduğunuz farklı görseller ya da kendi çiziminiz sizler için yardımcı olabilir.

Görsel hazırlandıktan sonra ise uygulamayı çalıştırın.

Uygulamayı çalıştırdıktan sonra bu uygulamada ilk olarak hazırlamış olduğunuz görseli seçin ve uygulamanın sizin için çıkarmayı hazırlamasını bekleyin.

Ardından uygulama tarafından oluşturulacak olan çıkarmayı Add To WhatsApp seçeneği ile uygulamaya atın. 

WhatsApp Konuşma Kayıtları Nasıl Geri Getirilir? 

Telefonunuzdaki uygulamayı silmediğiniz sürece oluşturmuş olduğunuz tüm çıkartmalar WhatsApp uygulamasındaki çıkartmalar bölümünde yer alacaktır. Bu bakımdan bir defaya mahsus olmayan çıkartmalar, çıkartmayı silmediğiniz süre boyunca istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Oldukça kolay bir şekilde gerçekleştirilebilecek WhatsApp çıkartma işlemlerinde daha iyi sonuçlar elde etmek adına bazı detaylara dikkat etmeniz gerekir. Öyle ki arka planı olmayan görseller seçiminiz çıkartmalarınızın daha iyi olmasını sağlar. Bunun için ise dosya formatı olarak görsellerin PNG formatında olmasına dikkat etmeniz gerekir. PNG anahtar kelimesi ile yapacağınız aramalarda internette arka planı temiz ve saydam olan görsellere ulaşabilirsiniz. İlgili programların dışında uygulama mağazasında yeni ve daha popüler uygulamaları da yine değerlendirebiliir, çıkartmaları yapabilirsiniz. 

WhatsApp'a sticker mağazası geliyor



PAYLAŞ