WhatsApp Android'de çoklu görüntülü konuşma dönemi başlıyor. - Haberler - indir.com

WhatsApp Android'de çoklu görüntülü konuşma dönemi başlıyor.

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-01 09:20:50
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Mesajlaşma platformu olan WhatsApp, artık telefonların en vazgeçilmez mesajlaşma uygulamalarından bir tanesi olarak aktif kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor.  Her gün 30 milyar mesaj paylaşıldığı uygulama sektördeki 1 numaralı mesajlaşma uygulaması ve mobil mesajlaşma sektörünün yüzde 75'ini elinde bulunduruyor. İlerleyen günlerde yenilenen uygulama eski günlere kıyasla artık mesajlaşma, medya alışverişi, sesli görüşme ve bunun gibi birçok fonksiyon içeriği ile daha zengin bir hal alıyor. Geçtiğimiz mayıs ayının başında duyurmuş olduğu çoklu görüntülü ve sesli görüşme özelliğini bazı beta kullanıcılarının hizmetine sunan WhatsApp , söz konusu özelliği yakında daha geniş bir kullanıcı kitlesinin kullanımına sunmayı planlıyor. Facebook, mayıs ayı başında düzenlenen F8 Geliştirici Konferansı sırasında dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a yakın gelecekte pek çok yeni özellik getireceğini duyurmuştu. 

Facebook'un WhatsApp'a getireceği en yeni özellikler arasında merak edilen özelliklerin başında ise çoklu görüntülü ve sesli görüşme özelli geliyordu. Bu özellik ile  3 kullanıcı aynı anda ister görüntülü, ister sesli görüşme yapabilecek. Çoklu görüntülü ve sesli konuşma özelliği her ne kadar kullanıcıların sabırsızlıkla beklediği özellikler olsa da Facebook, birçok Android beta kullanıcısı için söz konusu özelliği erişime açtı.

WhatsApp'ın Android beta programına katıldıysanız beta kullanıcıları için kullanıma sunulan  çoklu görüntülü ya da sesli görüşme özelliğine erişememeniz halinde, uygulamanızın 2.18.162 sürümüne güncellendiğini tekrar kontrol etmenizde fayda var. Bununla birlikte tüm bunlara rağmen söz konusu özelliğe erişemiyorsanız endişelenmenize gerek yok. Zira WhatsApp çoklu görüntülü ve sesli konuşma özelliğini beta kullanıcılarına kısım kısım dağatırken henüz tüm beta kullanıcılarına açmadı.





PAYLAŞ