VPN Servisi Zenmate, Firefox ve Mobil Platformlara Gelecek - Haberler - indir.com

VPN Servisi Zenmate, Firefox ve Mobil Platformlara Gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Engelli sitelere güvenli bir şekilde giriş yapılabilmesi için Google Chrome eklentisi olarak kullanılan VPN servisi Zenmate, geliştirici tarafından yapılan duyuruya göre Android ve iOS sistemine sahip cihazların yanı sıra Mozilla Firefox içinde çıkış yapacak.

Google Chrome için geliştirilen bir tarayıcı eklentisi olan Zenmate, kullanıcıların tek tıklamayla VPN hizmetini aktifleştirmesine ve Chrome tarayıcısı aracılığıyla internette gezinti yaparken bölgesel kısıtlamalarının aşılmasını ve IP adresinin maskelenerek gizlenmesini sağlıyor. Bu sayede de kullanıcıların kişisel bilgileri çalınma riskine karşı korunmuş oluyordu.

Zenmate Mobile

Sadece Chrome üzerinde çalışmasından dolayı diğer tarayıcıları kullanan kullanıcılar için çözüm sunmayan Zenmate, kullanıcılar tarafından gelen yoğun talepleri değerlendirerek VPN servisini Firefox internet tarayıcısı ile Android ve iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlar içinde geliştirmeye başladığını ve kısa bir süre sonra kullanıcılara sunacağını bildirdi.

Kullanıcılara güvenli internet gezintisinin yolunu açan VPN servisi Zenmate'in Google Chrome eklentisiyle beraber Chrome ve Firefox tarayıcılarını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla bilgisayarınıza indirebilir ve Zenmate tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Zenmate Tanıtım Videosu


PAYLAŞ