WhatsApp milyonlarca kullanıcının tercih ettiği bir sohbet uygulaması olurken artık medya kullanımı da uygulamada artmış durumda. Video ve fotoğrafların gönderildiği WhatsApp’ta sohbetler silinse de medya içeriklerinin cihazda kalmasını sağlamak mümkün. Eğer siz de bu tip bir ayar arıyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz. 

Başkasının WhatsApp Hesabına Nasıl Girilir?

Android ya da iOS işletim sisteminde kullanılabilen WhatsApp uygulaması, gelen verilerin telefonda saklanması sayesinde içerikler üzerinde tam yetki sağlanmasını mümkün kılıyor. Bu bakımdan telefonda kalmasını istediğiniz fotoğraf ve videoların, kayıt alanındaki WhatsApp klasöründe yer almasını sağlayabilirsiniz. Bu şekilde yapacağınız ayarlamalar sonrasında WhatsApp sohbetlerinizi silseniz dahi gelen fotoğraf ve videolar telefonunuzda kalmaya devam edecektir.

Android Video ve Fotoğrafları WhatsApp’tan Silip Galeride tutma işlemleri

WhatsApp için yapacağınız bu ayarlar, yeni güncelleme ile sunulduğundan dolayı WhatsApp uygulamasının son sürümünü kullandığınızdan emin olmalısınız. Bu nedenle işlemler öncesinde kontrol yaparak WhatsApp uygulamasını güncellemelisiniz. Daha sonrasında ise aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz. 

Whatsapp’ı daha güvenli kılan 5 önemli bilgi

WhatsApp sohbetler ekranında kimden gelen fotoğraf ve videoların kalmasını istiyorsanız o kişi ile olan sohbetinizi açın.

Konuşmayı tamamen silmek istiyorsanız konuşmanın üzerine basılı tutun ve ardından silme işlemlerini yapın. Silme işlemlerinin son bölümünde medya içeriklerin de silinip silinmeyeceği sorulacaktır. Bu ekranda içeriklerin telefonunuzda kalmasını istiyorsanız ilgili alanı işaretlememeniz gerekir. Böylece sohbet silinse de fotoğraf ve videolar telefonda kalmaya devam edecektir.

1 1548532507

Sohbet ekranındaki sadece içerikleri silmek istediğinizde ise ilgili içerikleri seçerek ekranda çıkacak çöp kutusunu takip etmelisiniz. Bu silme ekranında da içeriklerin telefonda kalıp kalmayacağı sorulacaktır. Burada da kendinize göre işaretleme yaparak içeriklerin kontrolünü elinize alabilirsiniz. 

2 1548532516

Whatsapp’ta Anlık Konum Nasıl Paylaşılır?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir