Türkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi 9T Pro fiyatı ve özellikleri - Haberler - indir.com

Türkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi 9T Pro fiyatı ve özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-09 11:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Redmi’nin K20 adıyla tanıttığı Global pazarda Xiaomi Mi 9T Pro olarak bilinen yeni akıllı telefonun Türkiye pazarına geleceği kesinleşmişti. Türkiye’de ne zaman alıcı karşısına geçeceği merak edilen Xiaomi Mi 9T Pro gün itibariyle Türkiye pazarındaki yerini aldı. Büyük bir satış kanalı üzerinden alıcılarıyla buluşmak için hazırlanan Xiaomi Mi 9T Pro sahip olduğu özelliklerin yanı sıra uygun fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekiyordu. Aynı performansı Türkiye’de de gösteren Xiaomi Mi 9T Pro, tasarımsal açıdan Mi 9T’ye olan benzerliği de gözlerden kaçmadı. 

Motorlu ekran kamerasına sahip olan Xiaomi Mi 9T Pro, kullanıcılarına daha fazla ekran kullanma deneyimi sağlıyordu. Daha birçok yeniliği barındıran cihazın ilerleyen dönemlerde 4 bin TL bandının altına düşmesi bekleniyor. 

Xiaomi Mi 9 Lite için tahminler doğru çıktıXiaomi Mi 9 Lite için tahminler doğru çıktı

Xiaomi Mi 9T Pro özellikleri 

5G destekleyen Xiaomi Redmi K30 detayları ile heyecan yarattı

6.39 inç ekrana sahip olan Xiaomi Mi 9T Pro Full HD + OLED ekran teknolojisine sahip. Gücünü Snapdragın 855 işlemciden alan Xiaomi Mi 9T pro, 6 ile 8 GB RAM desteği ve 64 GB’dan 156 GB’a kadar dahili depolama kapasitesine sahip. Arkasında üçlü kamera sistemi bulunduran Xiaomi Mi 9T Pro Sony’nin üretmiş olduğu IMX586 sensörü kullanıyor. Ana kamerası 48 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan ,Xiaomi Mi 9T Pro 13 Megapiksel ultra geniş açılı sensörü ve 8 Megapiksel çözünürlüğe sahip telefotoyu da bünyesinde barındırıyor. F/2.0 diyafram açıklığı ve 20 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan ön kamerasıyla da oldukça başarılı olan Xiaomi Mi 9T Pro 4.000 mAh’lık batarya kapasitesiyle ve 27 W’luk hızlı şarj desteğiyle de oldukça iddialı 

Dünya çapında sahip olduğu uygun fiyat etiketiyle ön plana çıkan Xiaomi Mi 9T Pro’nun Türkiye pazarındaki fiyatı 4.499 TL. İlerleyen günlerde indirimlerle 4 bin TL’nin altına düşmesi beklenen Xiaomi Mi 9T Pro üç farklı renk seçeneğine sahip. 


Xiaomi Redmi Note 8 Pro rekorla başladıXiaomi Redmi Note 8 Pro rekorla başladı
Xiaomi’den heyecan verici kablosuz şarj açıklamasıXiaomi’den heyecan verici kablosuz şarj açıklaması

PAYLAŞ