Snapchat Discover Aktif Edildi! (Video) - Haberler - indir.com

Snapchat Discover Aktif Edildi! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Kullanıcıların medya organlarının içeriklerine Snapchat uygulaması üzerinden ulaşmalarına imkan sağlayacak olan Snapchat Discover özelliği bugün aktif hale geldi.

Geçen Kasım ayında yaptığımız haber ile duyurduğumuz Discover özelliği Snapchat mobil uygulaması üzerinden ESPN, CNN, Vice, Daily Mail, Cosmopolitan ve People gibi dev medya şirketlerinin içeriklerini kullanıcılara sunuyor.

Snapchat uygulamasının Story bölümünden erişilebilen Discover modunda, medya organın logosuna tıkladığınızda içeriklere, ekranı sağa kaydırdığınızda haber ile ilgili detaylara ve videolara, sola kaydırdığınızda ise diğer haberlere erişebiliyorsunuz.

Snapchat Discover

Discover'da içerikler giriş, gelişme ve sonuç olarak özel bir düzene sahip. Haberleri hikaye gibi sunan bu özellik daha şimdiden kullanıcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Haberlerin yanı sıra reklam desteğiyle de Snapchat'e büyük bir kazanç getirecek olan bu yeni özellik, servisi adeta dev bir medya paylaşım merkezine dönüştürdü.

Snapchat'in mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebileceğiniz gibi Snapchat Discover Tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Snapchat Discover Kullanım videosu


PAYLAŞ