Shleep ile kötü uyku alışkanlıkları nasıl yenilir? - Haberler - indir.com

Shleep ile kötü uyku alışkanlıkları nasıl yenilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-13 18:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Shleep (iOS ve Android'de ücretsiz) adındaki yeni uygulama, uyku alışkanlıklarınıza göz atmanızı sağlıyor. Uyku sorunlarınızı çözmeniz noktasında oldukça etkili olan Shleep, son dönemlerin popüler uygulamalarından birisi.

Android Için En İyi 5 Uyku Uygulaması

Apple, Uyku Takibi Sistemi Beddit'i Satın AldıApple, Uyku Takibi Sistemi Beddit'i Satın Aldı

Shleep ne işe yarıyor?

Shleep uygulamasını yüklediğinizde, ne kadar uyuduğunuzu, alarmı ne kadar ertelediğinizi, gün içinde yorgunluk duyup duymadığınızı ve telefonunuzu yatakta kullanıp kullanmadığınız gibi soruları yanıtlamanız gerekir. Bu sorulara verdiğiniz cevaplara göre sizin uyku düzeninizi analiz eden Shleep, buna göre kullanıcıları yönlendiriyor. Ayrıca verdiğiniz yanıtlara göre Shleep tarafından bir puan verilir. Puanınız ne kadar iyi olursa olsun bir yapılacaklar listesi yayınlanır.

Uygulama, günde birkaç kez, uykunuzun nasıl olduğunu soruyor ve uyku düzeninizin ideal seviyeye gelmesi adına uygulamaya verdiğiniz sözlerinizi hatırlatarak yapmanız gerekenleri hatırlatmak istiyor. Ancak bildirimlerin kapatılması veya ayarlanması uygulama ayarlarında mevcut durumda. Bu bakımdan uygulamanın sizi rahatsız etmesini istemediğiniz durumlarda bu seçeneği kullanabilirsiniz. Eğer uyku konusunda sorun yaşıyorsanız bu uyku uygulaması Shleep’i deneyebilirsiniz. Uygulama dahilinde kullanıcıların uyku alışkanlıklarına yönelik bir dizi öneri sunan uygulama, kötü alışkanlıklarınızı bırakmanız noktasında da teşvik edici durumda.

IOS Için En İyi Uyku Uygulamaları



PAYLAŞ