II. Akdeniz Bilişim Zirvesi Çok Yakında - Haberler - indir.com

II. Akdeniz Bilişim Zirvesi Çok Yakında

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-21 15:14:02
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım
Akdeniz Bilişim Zirvesi geçtiğimiz yıl Ekim ayında Antalya Rixos Downtown Otelde gerçekleşmişti. Bilişimci ,öğrenci ve akademisyenlerden oluşan yaklaşık 800 katılımcıyı bir araya getiren etkinlik organizasyon ve konuşmacı zenginliği ile oldukça göz doldurmuştu. Aslında zirve sonrası yapılan haberler ve yorumlardaki memnuniyet  yeni organizasyonların geleceğinin sinyalini vermişti.

Google, Microsoft gibi bir çok dünya markasından konuşmacılar ile Pixel Akademi tarafından düzenlenen Akdeniz Bilişim Zirvesi, bu sene tekrar gün yüzüne çıkıyor.

Organizasyon ayağını geçen yıl olduğu gibi yeniden Pixel Akademi üstleniyor. Bu yıl daha kapsamlı bir halde gerçekleşecek olan II.Akdeniz Bilişim Zirvesi bilişim sektörünü Antalya'da ağırlayacak. II.Akdeniz Bilişim Zirvesi, 26 Kasım 2016'da AKM Aspendos Salonu'nda Antalya'da gerçekleştirilecek.

Zirve hakkında detaylı bilgi için, Pixel Akademi'nin sosyal medya hesaplarını ve sosyal ağlar üzerinden #bilisiminkalbinde, #ABZ2016 hastaglerini takip edebilirsiniz.
Akdeniz'in en kapsamlı zirvesine birçok sürprize hazır olun!  Sloganı ile yola çıkan etkinlikte bu yıl en iyi blog ve gelecek vaat eden proje ödülü de sahiplerini bulacak.


Akdeniz Bilişim Zirvesi 2016 Konuşmacıları

Gürcan SERBEST (Imece Studios) - Sanal mı' Gerçek mi'

Hasan YALÇIN (Tasarımcı- Blogger) - Kullanıcı Deneyimi Tasarımı

Kaan GÜLTEN (Webtures-Seo Hocası) - Arama Motoru Optimizasyonu -SEO

Cihan Şekercioğlu -Taleworlds Yapımcı -Mount And Blade

Cihan Şems GÜLAÇ (Autodesk Certified Expert,3D Print Uzmanı) -  Bilişim Liderleri

Evren BANGER (Microsoft Türkiye-MVP) - Windows Server 2016 Nano Server

Hasan Yasin TÜRKYILMAZ (Dijital Stratejist, Growth Hacker) - Tehdit:Siber Çöküş Filmi

Emrah KOZAN (Pixel Akademi) - Tasarımcının Kariyer Yolculuğu

 2. Akdeniz Bilişim Zirvesinde Neler Olacak'

Pixel Akademi Kurucusu ve Organizasyon Komite Başkanı Emrah KOZAN açıklamasında,
'Bu yıl ikincisini düzenleyeceğimiz Akdeniz'in en kapsamlı bilişim zirvesini AKM Aspendos Salonunda gerçekleştiriyoruz. Yaklaşık 1000 katılımcı hedefliyoruz. Sosyal medyadan ve mail üzerinden bir çok güzel dönüş ve soru alıyoruz. Bu ilgi bizi daha çok motive ediyor. Bu Yıl zirvede Sanal Gerçeklik-VR /AR, 3D Print, Siber Güvenlik, Ethical Hack ve Dijital Medya hakkında konuşacağız. Alanında ülke ve dünya çapında marka olmuş isimler yine zirvede olacak. Etkinlikte 7 konuşmacı kendi alanlarında 40 ar dakikalık sunumlar gerçekleştirecek ve Fuaye alanında birçok bilişim standı yer alacak . Özellikle sanal gerçeklik ve 3d print meraklıları için çok güzel sürprizlerimiz var. Detaylı bilgileri önümüzdeki günlerde web sitesi ve sosyal medya hesaplarımızda bulabileceksiniz.' diyerek zirve kapsamı hakkında ön bilgiler verdi.

Akdeniz Bilişim Zirvesi Etkinlik Basın Bülteni
Bilişim'in Kalbi Kasımda Antalya'da Atacak!

Pixel Akademi Kurucularından yazılım uzmanı Raifhan AYDIN ise 'Günümüz, ekonomik güçleri ülkelerden bile fazla olmaya başlayan projeler, ürünler ve teknolojiler ile hayatımızı baştan aşağı değiştiren bir dönemi kapsıyor.

'Bu manzara karşısında ülkemizin ve şehrimizin bilişim alanında farkındalığını arttırmanın milli bir görev olduğuna inanıyoruz.'

İşte tam bu noktada dünyadan ve ülkemizden bir çok bilişim uzmanını bir araya getirerek en son teknolojilerin konuşulduğu bir zirve ihtiyacı oluşuyor. Akdeniz Bilişim Zirvesi  bu kapsamda seyrine devam ederek 2.Kez gerçekleşiyor' şeklinde açıklama yaptı.

Öğrenci-Akademisyen & Bilişim sektörünü bir araya getirecek  olan buluşma, 26 Kasım Cumartesi 10:00-16:00 'da Antalya'nın kalbinde Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu'nda gerçekleşecek.

 
 

 





PAYLAŞ