Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri (4 - 10 Mart 2019) - Haberler - indir.com

Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri (4 - 10 Mart 2019)

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-11 09:01:03
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Akıllı Telefonlar

Zor ve yorgun geçmiş bir haftanın ardından, teknoloji ve bilişim dünyasında neler olmuş, ne gibi değişikler meydana gelmiş derledik topladık bir sayfa da topladık. Bakın bakalım Geçen Hafta Neler Olmuş?

Yerli Elektrikli Scooter Girişimi: Martı

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri (25 Şubat - 3 Mart 2019)Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri (25 Şubat - 3 Mart 2019)

Özellikle 2018 ile beraber popüler olarak yaygınlaşmaya başlayan elektrikli scooterlar sonrasında, ülkemizde de benzer girişimler görmeye başlıyoruz. Bu girişimlerin çoğu kısa bir zaman içerisinde başarıya erişmiş ve bazı isimler ise 1 milyar doların üzerinde değerlemelere erişmişti. Şimdi ise İstanbul için hizmet veren bir yerli elektrikli scooter paylaşım girişimi ortaya çıktı.

Google’dan dev adım: Mobilde kullanıcılara reklam geliri verilecek!

Mobil reklamların daha etkin bir hale gelmesini isteyen Google, konuyla ilgili yeni sistemini tanıttı. İşte kullanıcıların da reklamlardan ödül elde etmesini sağlayacak yeni özellikler.

Netflix'den Türkiye Fiyatlarına Beklenmedik Zam

Geçtiğimiz günlerde korsan film, dizi seyretme sitelerinin oldukça yaygınlaşması halinde Netflix ciddi zarar bir zarar ile karşı karşıya gelmişti. Şimdi de Türkiye fiyatlarına güncelleme getiren Netflix, Türkiye'nin ciddi bir zam ile karşı karşıya olduğunun haberini verdi.

Skype Web Sürümü Yeni Görünümüne Kavuştu

Birçok sesli ve görüntülü görüşme uygulaması çıksa dahi, dünyada hala en fazla kullanılan iletişim uygulamalarından birisi olarak Skype bulunuyor. Microsoft cephesi tarafından yenilenen Skype Web ile beraber Skype bambaşka bir görünüme kavuştu.

48 Megapiksellik Honor 20 Sızdırıldı

Huawei’nin alt markası konumunda yer alan Honor’un geçtiğimiz günler de yaptığı söylemde şirketin katlanabilir bir akıllı telefon üzerine hazırlık yaptığı belirtilmişti. Son olarak Ocak ayında Honor View 20 modelini piyasaya sunan şirket şimdi ise 48 megapiksel kamera değerine sahip Honor 20 modelini sunmaya hazırlanıyor.

Twitter CEO'su her hafta 10 bin dolarlık Bitcoin alıyor!

Twitter CEO’su Jack Dorsey bugüne kadar yaptığı açıklamalarla kripto paralara destek vermesiyle dikkat çekmişti. CEO şimdi ise her hafta 10 bin dolarlık Bitcoin aldığını açıkladı. İşte detaylar. 

Orta Segmentli Honor Tab 5 Piyasaya Girdi

Son zamanlarda akıllı cep telefonları, katlanabilir cihazlar ve daha fazla teknolojik aletlerin karşımıza çıkması ile tablet sektöründe gerileme olduğu ön görüldü. Arka planda kaldığı düşünülen tabletler artık gün yüzüne çıkmaya hazır. Tabletler gerek iş sektöründe gerek okullarda öğrencilerin eğitim amaçlı kullanılması adına tasarlanan tabletlerin arka planda kaldığı düşünülse de hız kesmeden başarılı adımlar atmaya devam ediyor.

Spotify 2019'da En Çok Dinlenen Kadın Sanatçıları Açıkladı

Spotify, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yaklaştığında 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, Spotify'ın en güçlü kadın seslerini onurlandıracak, Dünya ve Türkiye'de en çok dinlenen kadın sanatçıların listesini hazırladı.

H1Z1 Battle Royale yarışı için isim değiştiriyor: Z1BR

Piyasaya ilk çıktığı dönemlerde battle Royale türünün güçlü örneklerinden birisi olmasına karşın yarışta geride kalan H1Z1 için isim değişikliği resmen gerçekleştiriliyor.

Türk geliştiricilerden "Hoop Fly"

İki farklı moda sahip olan, Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen "Hoop Fly" oyunu, yaz mevsimlerinin temasına uygun, oyun trendi olacak!


Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri 18 - 24 Şubat 2019Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri 18 - 24 Şubat 2019
Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri 11 - 17 Şubat 2019Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri 11 - 17 Şubat 2019

PAYLAŞ