Facebook'tan Nasıl Video İndirilir? - Haberler - indir.com

Facebook'tan Nasıl Video İndirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-10 16:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya mecrası olan Facebook, sosyal medya sitesi olmanın yanı sıra bir video izleme platformuda diyebiliriz. Bu noktada hanesinde birçok videoyu barındıran Facebook kullanıcıların sosyal medya üzerinden vakit geçirirken eğlenceli zaman geçirmesine olanak sağlıyor. Ancak bazı zamanlar gezinti yaparken rastladığımız bir videoyu kaydetmek isteyebilirsiniz. Bu noktada bizde sizlere hem mobil platformdan hemde masaüstü web platformundan Facebook video indirme işleminin nasıl gerçekleşeceğini anlatacağız. Facebook üzerinden video indirmenin çeşitli yolları bulunuyor ve gelin şimdi Facebook ile video indirmenin farklı yöntemlerine göz atalım.

Facebook Videoları İndirme

İlk öncelikle basit bir yöntemden başlayacak olursak, ana sayfada gezerken gördüğünüz video için gerekli video sayfasına erişmeniz gerekmektedir. Bu noktada videonun paylaşıldığı tarih kısmına bastığınızda videonun kendi sayfasına ulaşacaksınız. Bu noktada URL bölümünde yazan linkin www bölümünü silerek mobil siteye yönlendirmesi için 'm' yazın ve enter deyin. Gelen sayfada videonun mobil ekranı sizleri karşılayacak ve bu noktada video oynatmaya bastıktan sonra video'ya sağ tıklayarak 'video olarak kaydet' seçeneğine basın ve istediğiniz yere videoyu indirin.

Android Facebook Video İndirme

Android cephesinde ise yardımcı uygulamalar ile Facebook üzerinden video indirmek mümkün olacaktır. Bu noktada SnapTube adlı uygulamayı indirerek Android cihazınıza kurun. Burada uygulama ile Facebook hesabınıza giriş yapın ve gerekli video sayfasına eriştiğinizde bir indirme butonu gözükecek ve oradan videoyu indirmeniz mümkün olacaktır.

iOS Facebook Video İndirme

iOS tarafında ise App Store üzerinden My Media adlı uygulamayı yükleyerek Facebook üzerinden indirme videosuna erişin. Video oynatılırken paylaş butonu ile  video bağlantısını kopyalamanız gerekmektedir. Daha sonra ise MyMedia uygulamasını açarak kopyaladığınız linki yapıştırın ve sonrasında ise SD yada HD seçeneklerini seçerek video işlemini indirmeye başlayabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ