En Faydalı Seyahat ve Rota Planlama Uygulamaları - Haberler - indir.com

En Faydalı Seyahat ve Rota Planlama Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-26 20:08:50
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

İnsanların seyahat gerçekleştirecekleri yeri seçerken ve rotalarının belirlemek için uğraşlar vermekte.Bir o kadar zevkli olan rota belirleme işlemi, bazen sıkıntı doğurabiliyor. İnsanlar oluşturdukları seyahat planların içerisinden çıkılmaz bir hal alınınca zevkli ve istekli durumlar olumsuzluk yaratıyor. Bu sebepten dolayı oluşturulan bazı platformlar insanlara kolaylık sağlamakta.

The Best Time to Visit Anywhere in the World

Uygulamanın seyahatiniz için seçtiğiniz tarihlerde hangi hava durumunun sizin için uygun olduğunu ve hangi bölgelerde hava koşullarının iyi olduğunu size yansıtıyor.

The Basetrip

Bu uygulama seyahat edeceğiniz bölgede nelere ihtiyacınız olduğunu bir liste halinde size sunuyor.

Rome2Rio

Rome2Rio uygulaması, seçtiğiniz şehirler arasındaki seyahat alternatiflerini fiyat ve süre karşılaştırması yaparak size sunarak, size uygun seçeneği seçmenize yardımcı oluyor.

Cool Cousin

Uygulamayı kullanarak, kendinize yakın hissettiğiniz bir kuzeni seçip, onun şehir için hazırladığı önerileri okuyup, yorum alabiliyorsunuz.

Google Maps

Google Maps uygulamasının üzerinde kendi haritalarınızı oluşturabilir, gideceğiniz yerleri farklı simgeler ile işaretleyebilir ve oluşturduğunuz bu haritalara internetiniz olmadan ulaşıyorsunuz.

LifePinner

LfePinner uygulamasının kullanarak, hem seyahat sonrasında, gezinizin güzel yanlarını görebileceğiniz hem de ?sıradaki gezim için aklımda bulunsun? diye kendinize not tutmanız sizin gezdiğiniz bölge ile ilgili  yorumlarınızı ve önemli bulduğunuz noktayı bir köşeye yazmanıza yardımcı oluyor. Bu kapsamda uygulamanın en eğlenceli kısmının ise gezileriniz ve gittiğiniz ülkeler hakkında kişisel infografikler oluşturabiliyor olmanız.

 

 

 

 

 

 

 

 





PAYLAŞ