Çok Seyahat Edenlerin Kullanması Gereken Altın Değerinde Google Uygulamaları - Haberler - indir.com

Çok Seyahat Edenlerin Kullanması Gereken Altın Değerinde Google Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-07 15:05:04
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

 

XE Currency

Anından hesap yapan bir uygulama olan XE Currency, hesaplarınızda zorlanmadan ve karışıklığa sebep olmadan sizlere yardımcı oluyor. 

Uber

Uber bir taksi uygulaması. Yurt dışına çıktığınızda taksi bulmanızı oldukça kolaylaştıran Uber ödeme yapmanızda da size kolaylık sağlıyor.

WI-FI WORLDWIDE

Dünyada 10 milyon Wi-Fi erişim noktasının varlığı seyahat edenler için büyük avantaj sağlıyor. Wi-Fi Worldwide uygulaması sayesinde Android, IOS, Windows Mobile ve dizüstü bilgisayara sahip olanlar ücretsiz bağlantı sağlayabiliyor. Özellikle şehir dışında veya yurtdışında olanlar için ilaç gibi bir uygulama. Wi-Fi Worldwide sayesinde size yakın bölgelerdeki şifresiz ağları buluyor ve otomatik olarak bağlanmanızı sağlıyor.

TRIPOSO

Gittiğiniz ülkelerin popüler mekânları hakkında bilgi almak ve fotoğraflarına bakmak bu uygulama sayesinde seyahatinize renk katacak. Trıposo uygulaması  ile karşınıza  bir fotoğraf çıkıyor. Thins go  menüsüne girip şehirde gezilecek, eğlenilecek, yemek yenilecek  gibi  bir sürü yer hakkında bilgiye ulaşıyorsunuz. Kolaylık sağlayan uygulamayı Google Play ile App Store  için ücretsiz elde edebiliyorsunuz. 

Seatguru

Uçaklarda her koltuğu aynı kalite ve aynı fiyata bulmanız mümkün değil. Bütçenize uygun koltukları bulmak için ise Seatguru uygulaması sizin için en iyisi oluyor.  Kullanıcıların  seyahat edecekleri firma ile uçuş gerçekleştirilmeden önce her koltuğu farklı kalitede ölçüyor.  Uygulama sayesinde uçaktaki yerinizi ve uçak içerisinde ulaşmak istediğiniz (tuvalet gibi) yerlerin size konumunu gösteriyor. 

HAILO

Metropollerde boş taksi bulmak en meşakkatli işlerden biridir. Uygulamayı kullanan kullanıcıların en zaman ayırdıkları taksi durumu zaman kaybettiriyor Bu kapsamda zaman kazanmak isteyen yolcular için Haılo iyi bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.  Maalesef henüz Türkiye'de hizmet vermiyor. Uygulama sadece 9 şehirde hizmet veriyor. Bu şehirler içerisinde New York, Toronto,  Tokya, Londra,  Dublin,  Barcelona, Boston, Chicago,  ve Madrid gibi şehirler bulunuyor. Uygulama için adınız, soyadınız, cep numaranız gibi bilgiler isteniyor. Onay mesajı aldıktan sonra sisteme kayıtlı oluyorsunuz. Aynı zamanda kapınıza gelecek olan taksicinin adını, soy adını, cep telefonunu ve resmini görebiliyorsunuz. Belki de en önemli avantajı gideceğiniz mesafe için ödeyeceğiniz ücreti nakit ya da kredi kartı ile ödeyebilmeniz.

ONAVO

Uygulama mobil veri iletişimini kendi sanal sunucuları üzerinden yönlendirerek tasarruf etmenizi sağlıyor. Profiliniz üzerinden yaptığı proxy ayarı ile internet  erişimini kendi üzerine alıyor ve daha az veri kullanmanızı dolayısıyla daha az ödemenizi sağlıyor. IOS ve Android için ücretsiz olarak sunulan uygulamayı kullananlar son derece memnun

Google Haritalar

Açık adres, mekan adı gibi farklı kriterlere göre arama yaparak bu noktalara nasıl gidileceği konusunda yol gösteren, 220 ülke ve bölgede kapsamlı bilgi sunan Google Haritalar, araba, bisiklet ve yaya yerleri için oldukça faydalı olmakta. 

TripAdvisor

Uygulama kullanıcıların trendler hakkında bilgi almak için kullandıkları bir uygulama. 

Booking

Türkçe müşteri destek hattına sahip olması ve lüks tesislerde de son dakika fırsatları sunması, uygulamanın internete ihtiyaç bırakmayan offline harita seçeneği ile seyahatte internetsiz kaldığım anlarda da imdadıma yetişiyor. 

 

 





PAYLAŞ