Anonim Sosyal Ağ Uygulaması: Cloaq - Haberler - indir.com

Anonim Sosyal Ağ Uygulaması: Cloaq

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Kullanıcıların sosyal ağlar üzerindeki kişisel bilgi gizliliği endişelerinin önüne geçmeyi amaçlayan ve anonim üyelik oluşturarak paylaşım yapabilmelerini sağlayan Cloaq, son derece güvenli bir anonim sosyal ağ uygulamasıdır.

Üye olmak için kesinlikle e-posta adresi ya da telefon numarası gibi bilgilere ihtiyaç duymayan Cloaq sayesinde hiçbir kişisel bilgi paylaşımında bulunmuyorsunuz. Bu sayede de bilgileriniz üçüncü şahıslara görünmediği gibi spam mail, mesaj veya rahatsız edici aramalardan da korunmuş oluyorsunuz.

Anonim olarak üye olabildiğiniz Cloaq ağında paylaşım yapabilmek için sadece kullanıcı adı ve şifre belirlemeniz yeterli oluyor. Herhangi bir doğrulama imkanı bulunmayan ve kesinlikle gerçek ad ve soyad bilgilerinizi kullanmak zorunda olmadığınız ağda, şifrenizi unutursanız bir daha hesabınıza ulaşamayacağınızı da unutmamanız gerekiyor.

Cloaq App

Diğer kullanıcıların sizin kim olduğunuzu bilmeden fotoğraf, haber ya da etkinlik paylaşımlarında bulunabilmenizi sağlayan anonim sosyal ağ Cloaq, şimdilik sadece iOS platformunda yayınlanmış durumda.

Önümüzdeki günlerde anonim özelliği sayesinde oldukça yoğun bir ilgiyle karşılaşacağını düşündüğümüz sosyal ağın Android ve web versiyonunun da hizmete açılabileceğini tahmin ediyoruz.

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz anonim sosyal ağ Cloaq'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone veya iPad cihazınıza indirerek hemen kimliğinizi belli etmeden paylaşımda bulunmaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ