Twitter kullanmak isteyen kişiler için en iyi 7 Twitter uygulamasını derledik.

Kullanıma sunulduğu ilk güne nazaran daha pasif bir durumda bulunan Twitter, buna karşın dünya genelinde en çok kullanılan sosyal ağlardan birisi durumunda. Özellikle resmi olarak kullanımı daha yaygın olan Twitter, farklı araçlar üzerinden de kontrol edilebiliyor. Resmi Twitter uygulaması dışında Twitter gelişiminizi sağlayacak farklı uygulama ve servisleri sizler için bir araya getirdik. 

Twitter’da Yazı Boyutu Nasıl Değiştirilir?

2019 01 28 11 39 07

1. Resmi Twitter uygulaması

Twitter’ın Android ve iOS için geliştirilen resmi Twitter uygulaması, Twitter kullanmak isteyenler için ilk seçenek. Gece teması, engelleme ve sessizlik gibi farklı seçeneklerin olduğu uygulama ile pek çok farklı Twitter işlemini yapabilirsiniz. 

Twitter indir – Android – Twitter Resmi Android Uygulaması

lite

2. Twitter Lite

Güçlü bir akıllı telefon kullanmıyorsanız, Twitter’ın hafif alternatifi olan Twitter Lite’ı deneyebilirsiniz. Fakat bu versiyon Twitter’ın tüm özelliklerini kullanmanıza imkan sunmayacağından dolayı temel özellikleri kullanmanız gerekecektir. Buna karşın performans ve kullanımdaki sadelik, sadece Twitter kullanımınızı oldukça etkin hale getirecek. Buna karşın, Twitter Lite; tweetstorms, gece modu, anketler, GIF arama, bildirimler ve daha fazlası dahil olmak üzere düzenli olarak ihtiyacınız olacak birçok özellik ile birlikte geliyor. 

Twitter Lite indir – Android Uygulamaları

2019 01 28 11 38 00

3. Fenix ​​2

Fenix, daha kişiselleştirilmiş bir Twitter deneyiminin keyfini çıkarmanıza izin veren bir uygulama olarak oldukça dikkat çekiyor. Uygulama dahilinde Twitter’da pek çok farklı işlemi sadece uzun basılı tutarak gerçekleştirebilmeniz mümkün. Atanabilir görevleri ile Twitter kullanımını kolaylaştıran Fenix, gönderilen bir tweet’i kolayca geri çekebileceğiniz bir geri alma işlevine de sahip. 

Fenix indir – Android Uygulamaları

owly for androidd

4. Owly

Listenin belki de en dikkat çeken uygulamalarından bir tanesi olan Owly, diğer uygulamalara göre farklı bir yaklaşım benimsiyor. Uygulama takip ettiklerinize göre çeşitli öneriler ve güncellemeler sunarken belirli hesaplar ve konulara göre okuma listesi oluşturmanızı da sağlıyor. Bu açıdan Twitter’daki gündemi takip etmek ve hiçbir detayı kaçırmamak adına bu uygulamayı tercih etmeniz işinizi daha da kolaylaştıracaktır. Üstelik  uygulama size belirli bir zamanda tweet özeti gönderebiliyor. Böylece en sevdiğiniz hesaplara hızla erişebilirsiniz.  

Twitter Video Yerleştirme Özelliğini Duyurdu!

talon 1 1

5. Talon

Talon, Fenix’e benziyor. Ancak en önemli özelliği, keşif sekmesi. Bu bölüm, yerel ve yakınlar gibi çok sayıda filtreye ve kategorilere göre sosyal medyaya göz atmanızı sağlıyor. Buna ek olarak uygulama, temalar ve son derece özelleştirilebilir bir ara yüz sayesinde kullanıcıların kişisel bir uygulamaya sahip olmasını sağlıyor. 

Twitter, ‘Sen Yokken’ Özelliğini Aktif Etti!

2 1 17

6. Storm İt

Eğer çok uzun bir metin yazmak istiyorsanız, bu uygulamayı kullanmanız işinizi çok kolay hale getirecektir. Yazdığınız uzun metinleri kısa mesajlara bölerek karakter sınırı aşmadan yayınlanması sağlayan uygulama, birden fazla hesabı destekleme özellikleri ile de dikkat çekiyor. Özellikle 140 karakter sınırından sıkıldıysanız ve Twitter’daki bu sınırı kaldırmak istiyorsanız bu uygulamayı kullanarak istediğinizi yazabilirsiniz. Gerisini uygulama hal edecektir.

1 1 13

7. Hootsuite

Sadece Twitter için değil tüm sosyal ağlar için kullanışlı arayüzü ile dikkat çeken Hootsuite, tweetleri daha sonra programlama gibi pek çok özelliği kullanıcılara sunuyor. Bir işletme aracı olarak, Facebook sayfası ve Twitter hesaplarınızı bir araya getirebileceğiniz ve tek bir merkezden kontrol edebileceğiniz uygulama, bu bakımdan tüm sosyal medya kontrol merkezinizi oluşturmanızı sağlıyor. 

Tüm bu araçlar ve uygulamalarla Twitter kullanımınızı daha da iyi hale getirebilirsiniz. 

Twitter Hesabını Koruma Yöntemleri 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir