Fotoğraflar bazen istenmeden silinebildiği gibi bazı durumlarda silinse de fotoğraflar geri getirilebilmektedir. Masaüstü işletim sistemlerinden farklı olarak, Android işletim sistemi fotoğraf kurtarma konusunda çok fazla uygulamaya sahip değil. Buna karşın Android için en iyi 5 fotoğraf kurtarma uygulaması ile silinen fotoğraflarınızı geri getirebilirsiniz. 

Muhteşem Instagram Fotoğrafları İçin Telefonunuzda Bulunması Gereken Uygulamalar

1 1549566171

1. Restore Image

Adından da anlaşılacağı gibi uygulama, fotoğrafları yeniden yüklemek adına geliştirilmiştir. Restore Image, Google Play Store’da yer alan en iyilerden birisi olarak dikkat çekerken, tüm görüntü biçimlerini desteklemektedir. Android uygulamasının SD kart desteği de mevcut. Bu yüzden, Restore Image, Android cihazınızda kullanabileceğiniz en iyi fotoğraf kurtarma uygulamasından birisi durumunda.

2 1549566176

2. Dumpster

Dumpster, aslında bir fotoğraf kurtarma uygulaması değil. Android akıllı telefonlar için bir Geri Dönüşüm Kutusu görevini üstlenen Dumpster, böylece pek çok fotoğrafınıza daha sonradan, daha güvenli bir şekilde ulaşmanızı sağlıyor. Android sistemlerde Geri Dönüşüm Kutusu özelliği bulunmadığından dolayı Dumpster özelliği cihazınıza getiriyor. Uygulama temel olarak sildiğiniz tüm medya dosyalarını kaydeder ve kurtarma için seçenek sunar. Bu seçenekleri sunabilmek için de uygulama Android akıllı telefonunuzdan sildiğiniz tüm görüntüleri ve videoları saklar.

3 1549566182

3. DiskDigger

DiskDigger, Android cihazınızdan silinen görüntüleri kurtarabilen, Android için bir diğer güçlü fotoğraf kurtarma uygulamasıdır. DiskDigger ile ilgili en iyi şey, SD kartındaki dosyaları da tarayabilmesi ve kurtarabilmesi. DiskDigger için en büyük engel derin tarama için, kök erişimine ihtiyaç duyması.

4 1549566194

4. DigDeep Image Recovery

Silinen görüntüleri kurtarmak için güçlü bir Android uygulaması arıyorsanız, DigDeep Image Recovery bir diğer alternatif.

Uygulama ilgili en güzel şey ise sade ve anlaşılması kolay ara yüzüdür. Bunun dışında DigDeep Image Recovery dosyaları kurtarmak için hem Android sisteminin hem de harici depolama alanını tarayarak silinen fotoğrafları geri getirebilmektedir. Dosya kurtarma oranları da oldukça yüksek olduğu için geri getiremediğiniz fotoğraflar için DigDeep Image Recovery’i deneyebilirsiniz.

5 1549566200

5. EaseUS MobiSaver

EaseUS, Windows ve Mac gibi sistemlerde veri kurtarma ve yedekleme yazılımı olduğu gibi bu firma tarafından mobil cihazlara yönelik geliştirilen benzer uygulama EaseUS MobiSaver adı ile yayınlandı. Mobil uygulama sadece fotoğraflar için değil, silinmiş videolar, çağrı kayıtları, WhatsApp mesajları, SMS vb. gibi pek çok bilgiyi geri getirebilmektedir. Bu bakımdan en iyi uygulamalar arasında EaseUS MobiSaver çok farklı içerikler için sağladığı destekler sayesinde büyük bir fırsat sağlıyor. 

En İyi Stok Fotoğraf Siteleri 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir