Vivo Apex 2020 özellikleri belli oldu


Çinli teknoloji üreticisi olan Vivo’nun yeni akıllı telefon modeli Apex 2020 için detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise cihaza dair paylaşılan tanıtım afişler, bu kapsamda modelin çeşitli özelliklerini ortaya çıkartıyor. Paylaşılan görsellerde cihazın arka kamera sistemi de ortaya çıkarken, modelin resmi olarak 28 Şubat tarihinde tanıtılacağı belli oldu. Ayrıca modelin ön plana çıkacak ekran özelliklerinden birisi olan 120 Hz yenileme hızı oranı da afiş üzerinde dikkatleri çekiyor. Vivo şirketinin 2019 yılında iyi bir çıkış yakaladığı biliniyor. Öyle ki NEX 3 olarak adlandırılan akıllı telefon modeli ile dikkatleri çeken Vivo, 2020 yılı için de yine iddialı bir model sunayı hedefliyor. Vivo’nun yakında gelecek olan Apex 2020 modeli ise şirketin önemli amiral gemisi cihazlarından birisi olacak.

Vivo Apex 2020 özellikleri

Şirketin Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtımını yapacağı ancak Corona virüsü sebebiyle MWC 2020’nin iptali ile beraber Vivo’nun yeni akıllı telefon duyurusu için kendi etkinliğini gerçekleştirmesi bekleniyor. Bu kapsamda ise şirketin açıklamalarına göre Apex 2020 modelini resmi olarak 28 Şubat tarihinde göreceğiz. Vivo’nun bu yeni Apex serisi birçok deneysel özellik içeriyor ve üstün performans da hedefliyor. Bu kapsamda duyurulan modeller ile beraber şirketin ileri dönemlerdeki amiral gemisi cihazlarda sunacağı olası özellikler ve teknolojiler de belli olmuş oluyor.

Apex 2020 için kısa süre önce ortaya çıkan görsellere göre modelin 28 Şubat tanıtım tarihi gözüküyor. Diğer yandan cihazların kamera kurulumları ortaya çıkarken, ekrana dair de bazı bilgiler görüyoruz. Kavisli ekran yapısı ile dikkat çeken bu modelin ayrıca 120 ibaresi ile 120 Hz bir ekran tazeleme hızına sahip olması bekleniyor. Cihazın donanım özellikleri ise henüz belli olmazken, tanıtım ile beraber tüm resmi bilgileri bekliyor olacağız.