Vivo APEX 2020 için beklenen açıklama geldi - Haberler - indir.com

Vivo APEX 2020 için beklenen açıklama geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-25 21:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo’nun Apex 2019 modeli sonrasındaki yeni Vivo APEX 2020 cihazı için yeni detaylar ortaya çıktı. Buna göre model çok yakın zamanda piyasaya geliyor. Vivo Apex 2019 modeli geçtiğimiz yılın başında tanıtılmış ve tasarımı ile dikkat çeken bir model olmuştu. Şimdi ise yeni beklenen Vivo APEX 2020 için beklenen detaylar ve açıklamalar geldi. Geçtiğimiz yılın başında tanıtılan Vivo Apex 2019 modeli tasarımı ile bir hayli adından söz ettirmişti. O tasarım çizgisine devam eden yeni Vivo APEX 2020 ise geçtiğimiz haftalarda Ben Geskin tarafından hazırlanan bir taslak çizim ile sızdırılmıştı. Şimdi ise modele dair resmi bir açıklama geldi ve söz konusu açıklamaya göre bu yeni modeli resmi olarak 28 Şubat tarihinde tanıtımını göreceğiz.

Vivo APEX 2020 modeli ortaya çıktı

Vivo iQOO 3 5G, AnTuTu testlerine göre tüm zamanların en iyi perfomanslı telefonu!Vivo iQOO 3 5G, AnTuTu testlerine göre tüm zamanların en iyi perfomanslı telefonu!

İnternet üzerinden tanıtılacak olan bu model oldukça iddialı bir yapıda gelmesi bekleniyor. Tıpkı ilk sürüm gibi ses getirecek olan bu cihaz şimdiye kadar görülmemiş olan bir tasarım detayına sahip olacak. Huawei Mate 30 Pro modelinde olduğu gibi yüksek kavisli kenarlara sahip olan bu cihaz ince çerçeveler ve ön kamera ekran altında teknoloji ile gelecek. Öyle ki cihazda ekran deliği, çentik veya bir motorlu sistem bulunmuyor. Bu durumda ise kamerayı ekran altına yerleştirildiği düşünülüyor.

Cihaz tasarımı kadar donanımı ile de dikkat çekiyor. Öyle ki modelde iki adet arka kamera yer alacak. Bu kameralardan üstte konumlanan periskop temelli olacak ve 5-7.5x optik zoom sunabilecek. Alttaki kamera ise 48 megapiksel Gimbal kamera olarak geçiyor. Bu noktada cihazın iyi bir görüntü sabitleme teknolojisi ile bu kameraları sunması düşünülüyor. Modelin tüm resmi ve doğru detaylarını 28 Şubat tanıtımı ile beraber göreceğiz.


Resmi olarak tanıtılan Vivo Z6 5G özellikleriResmi olarak tanıtılan Vivo Z6 5G özellikleri
Tasarımıyla dikkat çeken Vivo 6'nın basın görselleri yayınlandıTasarımıyla dikkat çeken Vivo 6'nın basın görselleri yayınlandı

PAYLAŞ