Tasarımıyla dikkat çeken Vivo 6'nın basın görselleri yayınlandı - Haberler - indir.com

Tasarımıyla dikkat çeken Vivo 6'nın basın görselleri yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-21 17:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo’nun orta seviyedeki yeni Vivo Z6 modelinin basın görselleri ortaya çıktı. Paylaşılan görseller ile beraber Vivo’nun yeni akıllı telefon modelini ortaya çıkartıyor. Şirketin 5G destekli bu yeni Z6 modelini resmi olarak 29 Şubat tarihinde lanse etmesi bekleniyor. Şimdi ise Z6 5G modelinin Snapdragon 765G işlemci gücü ve 44 watt hızlı şarj gibi özellikler ile geleceği ortaya çıktı. 2019 yılında önemli başarılar yakalayan isimlerden olan Vivo, bu başarısını 2020 yılında devam ettirmek için yeni Z6 5G modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni model ismi gibi 5G bağlantı teknolojisine destek veren bir cihaz olacak. Model sunacağı teknoloji yeniliklerin yanı sıra tasarım noktasında da dikkat çekmeyi başaran bir model oluyor.

Vivo’nun yeni Z6 5G model detayları

Vivo iQOO 3 ilk kez TENAA'da görüntülendi!Vivo iQOO 3 ilk kez TENAA'da görüntülendi!

Bu yeni model işlemci gücü tarafında Snapdragon 765G modelini kullanıyor. İçerisinde X55 modemi ile 5G desteğini sağlayabiliyor. Birçok özelliği henüz netleşmeyen modelin 5000 mAh’lik bir pili bulunuyor. Bu batarya ise 44 watt hızlı şarj destekliyor. Modelin henüz ekran boyutu, çözünürlüğü ve depolama ile RAM bellek kapasitesi bilinmiyor. Ancak cihaz tasarım noktasında delikli bir ekrana sahip olacağı gözüküyor. Tek bir ön kameraya sahip olacak modelin arka yüzeyinde üçlü kamera sistemi göreceğiz.

Ana kameraya ek olarak ultra geniş açı kamera ve makro lenslerinin de yer alması bekleniyor. Ayrıca LED flaş altında bir ToF sensörü de yüksek ihtimalle bulunacak. Ancak bu kameraların çözünürlükleri henüz belli olmuş değil. Telefonun fiyatı da şuan için bilinmezken, yetkililer tarafından 5G destekli orta seviye yeni Vivo Z6 5G modelinin 29 Şubat tarihinde ön siparişe açılacağını belirtiyorlar. Ön satışa sunulması ile beraber modelin tüm teknik özellikleri de belli olacaktır.


Vivo Apex 2020'nin konsept tasarım görüntüleri ortaya çıktıVivo Apex 2020'nin konsept tasarım görüntüleri ortaya çıktı
Vivo iQOO 3 5G, AnTuTu testlerine göre tüm zamanların en iyi perfomanslı telefonu!Vivo iQOO 3 5G, AnTuTu testlerine göre tüm zamanların en iyi perfomanslı telefonu!

PAYLAŞ