Resmi olarak tanıtılan Vivo Z6 5G özellikleri - Haberler - indir.com

Resmi olarak tanıtılan Vivo Z6 5G özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-20 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi Vivo, orta segmentteki yeni 5G destekli akıllı telefon modeli Z6 5G modelini duyurdu. Bu yeni cihazın özellikleri de belli olurken, Lenovo Z6 5G modeli Snapdragon 765G işlemcisinden güç alıyor. 44 watt hızlı şarj desteğine sahip olan bu model 5000 mAh’lik bir pil desteği ile geliyor. Özellikle 2019 yılında akıllı telefon sektöründe önemli bir başarı yakalayan Vivo, bu başarısını sürdürmek için gelişmelerine devam ediyor. Bu noktada yeni akıllı telefon modeli ile pazara girmeye hazırlanan şirket, Z6 5G adlı modelini resmi olarak duyurdu. Bu cihaz özellikleri tarafında başlıca 5G bağlantı desteği ile ön plana çıkarken, tasarım noktasında da ön plana çıkan bir model olması bekleniyor.

Orta seviye Z6 5G tanıtıldı

Vivo iQOO 3 ilk kez TENAA'da görüntülendi!Vivo iQOO 3 ilk kez TENAA'da görüntülendi!

Bu yeni cihazda Snapdragon 765G işlemcisi bulunuyor. X55 5G modeme de sahip olan cihaz bu sayede 5G ağ teknolojisini destekliyor. Model ayrıca 5000 mAh’lik büyük bir bataryaya da sahip durumda. Bu batarya 44 watt hızlı şarj desteği ile hızlı bir dolum vadediyor. Cihazın sahip olduğu ekran boyutu, ekran çözünürlüğü, RAM ve depolama gibi özellikleri henüz açıklanmış değil. Fakat cihazın genel görünümüne bakıldığında Z6 5G’de delikli ekrana sahip bir yapı görüyoruz. Tek ön kameraya sahip olarak gelen cihazın arka kısmında ise 3’lü kamera sistemi görüyoruz.

Cihazın kamera sisteminde ise ana kamera, ultra geniş açılı ve bir adet makro kameranın olması bekleniyor. LED flaş’ın altında ise ToF sensörü bulunacak. Ancak bu kameraların henüz çözünürlükleri belli olmuş değil. Cihazın fiyatı da henüz bilinmezken, Lenovo Z6 5G modelinin 29 Şubat tarihi ile beraber ön satışa çıkacağı ifade ediliyor. Ön satış ile beraber modelin tüm detaylı özellikleri de belli olacaktır.


Vivo Apex 2020'nin konsept tasarım görüntüleri ortaya çıktıVivo Apex 2020'nin konsept tasarım görüntüleri ortaya çıktı
Vivo iQOO 3 5G, AnTuTu testlerine göre tüm zamanların en iyi perfomanslı telefonu!Vivo iQOO 3 5G, AnTuTu testlerine göre tüm zamanların en iyi perfomanslı telefonu!

PAYLAŞ