Twitter, yaşanan erişim sorunu hakkında açıklamalar yaptı


Dünyaca ünlü mikroblog platformu Twitter kullanıcı tarafından, milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya ağında bir süredir erişim sorunu yaşandığını dile getirdiler. Bunun üzerine Twitter yaşanan erişim sorunu ile ilgili bir açıklama yaptı. Twitter üzerinde bir süredir erişim sorunu yaşanıyor. Şöyle ki Twitter üzerinde dünya genelinde yaşanan bu erişim sorununu diğer sosyal medya platformlarından duyurdular. Elde edilen bilgilere göre Twitter'ın birçok özelliği şu an kullanılmaz durumdadır. Dünyaca ünlü sosyal medya platformunda bugün içerisinde yaşattığı erişim engeli sorunu kullanıcıların hesaplarını kullanmaları konusunda kısıtlama yaşatıyor. Kullanıcıların yaşadıkları sorunu diğer sosyal medyalar üzerinden duyurması ile şirket harekete geçerek konu ile ilgili resmi açıklamada bulundu. Mikroblog platformunda yaşanan bu sorunların kısa sürede ortadan kalkması bekleniyor.

Twitter kullanımında yaşanan sorunları dile getiren kullanıcılar, tweet atma, tweet görüntüleme ve bildirim alma konularında sorun yaşadıklarını dile getirdiler. Buna ek olarak ise bazı kullanıcılar da TT listelerini görüntüleyemediklerini dile getirdiler. Yaşanan sorunlarının büyük bir Twitter kullanıcısına ulaşması ile Twitter, konu ile ilgili resmi açıklama yaparak yaşanan sorunlarını doğruluğunu kanıtladı. Şirketin yaptığı açıklamalara göre yaşanan sorunların ortadan kaldırılması için çalışmalar halen devam ediyor. Daha bugün yeni bir güncelleme ile gündemde yerini alan Twitter, yaşanan bu sıkıntılar sebebiyle kullanıcıları şaşırtıyor. Zaman zaman zaten her sosyal medya üzerinde bir takım erişim sorunları yaşanıyordu, bugün içerisinde Twitter'da sorun yaşanması kullanıcıların kullanımlarını kısıtlıyor ve oldukça da rahatsız eden bir durumdur. 

Twitter'da aşağıdaki sorunlar yaşanıyor

Bugün itibariyle Twitter üzerinde yaşanan sorunlara baktığımızda aşağıdaki başlıkları elde ediyoruz. Twitter üzerinde yaşanan sorunlar aşağıdaki şekilde sıralanıyor;

-DM ile yoluyla tweet paylaşımı sırasında mesaj atacağınız kişiler arasında yabancı hesapların görünme sorunu,

-Haber akışı güncellenmiyor sorunu,

-Bot hesaplar her zamankinden çok daha gazla bir şekilde ön plana çıkmış durumda,

-Bot hesaplar ön plana çıkmış durumda, bildirimlerin gelme süresi uzuyor,

-Twitter platformunun ana sayfasında karşımıza çıkan videoların yüklenmeme sorunu,

-Tweet planlama aracı Tweetdeck çalışmıyor sorunu, 

-Kullanıcıların birbirine gönderdikleri mesajların geç gelme sorunu,

-Bazı mesajlar için aynı bildirimin bir kaç geliyor olma sorunu,

-Ayarlar menüsünde yer alan seçeneklerin bir kısmının çalışmama sorunu,

-Medya içerikli olan tweetlerin atılmama sorununun yaşanmaması.

Twitter üzerinde yaşanan sorunlar hakkında anlık bilgileri takip etmeye hazır olun. Yaşanan sorunun kısa süre içerisinde çözüme kavuşması bekleniyor. Ekipler üzerinde çalışıyor. Uygulamanın arkasında çalışan ekibin bu sorunu kısa süre içeisinde çözmesi ve uygulamanın normal seyrine dönmesi bekleniyor.