Twitter’da yanıt gizleme dönemi resmen başladı - Haberler - indir.com

Twitter’da yanıt gizleme dönemi resmen başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-20 16:04:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Twitter için uzun zamandan beri test edilen yanıt gizleme özelliği ile ilgili resmi açıklama geldi ve özellik resmen kullanıma sunuldu. İşte detaylar.

Twitter tarafından saldırgan, sahte ya da aldatıcı içeriklere karşı mücadelede yeni bir dönem başlıyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada yanıt gizleme olarak adlandırılan özelliğin kullanıma sunulduğu ifade edildi. Mevcut özellik başlangıç aşaması ile sadece Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya’da geçerli olacak.

Twitter, sonunda Instagram hesabı açtıTwitter, sonunda Instagram hesabı açtı

Yanıt gizleme özelliği çözüm olacak mı?

Özellikle reklam ya da hakaretler nedeniyle Twitter’da yaşanan bu sorun, firmalar adında zorlu bir süreç yaratıyordu. Milyonlarca takipçisi bulunan hesaplar, bu amaçları taşıyan kişiler için birer fırsat olurken, mevcut özellik bu durumu sonlandıracak. Bu açıdan özelliğin kullanışlı olması bekleniyor.

Twitter gizleme özelliği nasıl kullanılacak?

Twitter yanıt gizleme özelliğini kullanmak isteyenler ise yanıtlarda yer alan seçenekler arasından gizleyi kullanması yeterli olacak. Böylece diğer kullanıcıların ilgili yanıtı görmesi engelleneceği gibi kişilerin de bu tip yorumlar yapmasının önüne geçilecek.

Şu anda Twitter’da olduğu gibi Facebook ve Instagram gibi pek çok sosyal medyada benzer sorunlar yaşanıyor. Buna karşın Twitter dışında diğer sosyal ağlar adına herhangi bir çalışma bulunmuyor.   2018 yılından beri Kanada başta olmak üzere belirli bölgelerde çalışmalarını sürdüren Twitter yönetimi, kısa süre içerisinde global olarak özelliği kullanıma açabilir.

Android için en iyi 7 Twitter uygulaması


İlgili uygulamalar
Samsung Galaxy S10 Twitter çökmesi sorunu ve çözümüSamsung Galaxy S10 Twitter çökmesi sorunu ve çözümü

PAYLAŞ