Samsung Galaxy M40 Özellikleriyle Birlikte Tanıtıldı!


Güney Koreli şirket Samsung’un orta segmente yönelik modellerini tanıtmaya devam ettiğini görüyoruz. Şimdi ise şirketin ilk olarak Çin ve Hindistan bölgelerinde satışa sunacağı yeni akıllı telefon modeli Galaxy M40 resmi olarak tanıtıldı. Cihaz sahip olduğu üçlü kamera sistemi ve kulaklık girişi olmadan gelmesiyle dikkat çekiyor. Samsung’un orta segmentte kulaklık girişi barındırmayan ilk modeli Galaxy M40 cihazı olmuş oluyor. Samsung Galaxy M40 modelinin sahip olduğu özelliklere geçecek olursak, cihazın gücünü Qualcomm’un Snapdragon 675 işlemcisi veriyor. Bu işlemciye ek olarak 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanları eşlik ediyor.

Samsung Galaxy M40 Tüm Detaylar

Modelde 6.3 inçlik Full HD+ çözünürlüklü Sonsuz-O ekran paneli bulunuyor. Galaxy M40 modelinin ön yüzeyindeki kamera tıpkı Galaxy S10 cihazındaki gibi bir kesik yapıda bulunuyor. Cihazda 15W hızlı şarj desteği yer alırken 3500 mAh’lik bir pil değeri bulunuyor. Model ayrıca kutu içerisinden Android 9 Pie işletim sistemi ile çıkış yapacak. Cihazın üçlü kamera sistemine sahip olduğunu söylemişken, bu kameraların 32 megapiksel çözünürlüklü F1.7 diyafram değerli sensör ana kamera konumunda bulunuyor. İkinci kamera 123 derecelik geniş açı ve F2.2 diyafram değeri sunarken, 8 megapiksellik değere sahip durumda. Üçüncü kamera ise 5 megapiksellik derinlik sensörü görevini görüyor.

Samsung Galaxy M40 modelinin eksik tarafı olarak ise 3.5 mm’lik kulaklık girişi oluyor. Model Hindistan’da 19990 rupi fiyat etiketinde satışta olacak.