Android Pie Samsung Galaxy J7 Ailesi İçin Yayınlanmaya Başladı - Haberler - indir.com

Android Pie Samsung Galaxy J7 Ailesi İçin Yayınlanmaya Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-11 18:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung’un rakip modeller karşısında nitekim uygun fiyatlı serisi olan Galaxy J serisi için Android Pie güncellemesi yayınlandı. Ülkemizde bir hayli popüler olan ve yüksek satış rakamlarına erişen Galaxy J7 serisi için Android Pie güncellemesi yayınlanmıştı. Şimdi ise Galaxy J7 Nxt modeli için Android Pie güncellemesi yayınlandı. Galaxy J7 Nxt modeline sunulan yeni güncelleme öncesinde cihazın detaylarını hatırlayacak olursak modelde 5.5 inç büyüklüğünde 720x1080 piksel bir çözünürlük bulunuyor. İşlemci tarafında ise 1.6 GHz frekans hızında sekiz çekirdekli Exynos 7870 işlemcisi bulunuyor.

Samsung Galaxy J7 Nxt Android Pie Güncellemesi

Galaxy Note 10 Pil Detayı Belli OlduGalaxy Note 10 Pil Detayı Belli Oldu

Güncelleme boyutu yaklaşık olarak 1 GB boyuta sahip olurken J701FXXU6CSF1 sürüm numarasına sahip durumda. Güncelleme içeriği Mayıs ayı güvenlik yamalarını içerirken, Samsung’un en yeni One UI kullanıcı arayüzü de Galaxy J7 Nxt modeline geliyor. Diğer yandan henüz geçtiğimiz hafta Rusya’da yayınlanmış olan Galaxy J7 Pro modeli Android Pie güncellemesine kavuşmuştu. Daha sonra bu ülkeler bazı genişletildi ve İspanya, Meksika ve Cezayir gibi bölgelerin kullanıcıları için güncelleme genişletildi. Samsung ise şimdi diğer ülkeler için çalışmalarına başladı.

Her zaman modellerine geç güncelleme sunması ile bilinen Samsung, uygun fiyatlı modellerine de en yeni sürümleri kazandırarak kullanıcıların beğenisini almayı sürdürüyor. Galaxy J7 Pro ve Galaxy J7 2017 modelleri oldukça benzer modeller olduğu için güncellemenin Galaxy J7 cihazına da gelmesi bekleniyor.  


Samsung Galaxy Note 10 Pro 4 Kameralı OlabilirSamsung Galaxy Note 10 Pro 4 Kameralı Olabilir
Samsung Galaxy M40 Google Tarafından OnaylandıSamsung Galaxy M40 Google Tarafından Onaylandı

PAYLAŞ