Samsung Galaxy Note 10 Pro 4 Kameralı Olabilir - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Note 10 Pro 4 Kameralı Olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-10 16:34:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından üretilen Galaxy Note 10 Pro, yaz aylarının merakla beklenen akıllı cihazları arasında yerini alıyor. Söz konusu akıllı cihaz hakkında Samsung tarafından henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, sızıntı bilgilerden elde edilerek hazırlanan taslaklara göre şimdiden Galaxy Note 10 Pro'nun görüntüsü hakkında bilgi edinmek mümkün hale geliyor. Bu taslakların en yenisi ise OnLeaks ve PriceBaba ekipleri ile beraber hazırlanarak piyasaya sürüldü. Güncel olarak hazırlanan taslaklara göre Galaxy Note 10 Pro modelli akıllı cihazın beyaz ve gümüş renkli modellerinin kavisli ekranı ile beraber göz doldurucu bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz. 

Samsung'un gelecek aylarda piyasaya sürmesi beklenen Galaxy Note 10 serisinde Galaxy S10 serisine benzer özellikli bir tasarım dilini tercih ediyor olması öngörülen bir durum olsa da bir takım belirgin farkların olması da bekleniyor. S10 ve Note 10 modellerinin ayrıştıran en önemli farklardan birinin kamera yerleşiminin olması bekleniyor. Samsung Galaxy S10 modelli akıllı cihazın arka kamera sisteminin yatay bir şekilde tasarlanırken, Note 10 modelli akıllı cihazda ise kamera sistemi dikey bir şekilde tasarlanması bekleniyor. Yazın merakla beklenen akıllı cihazları hakkında bilgiler şu an için sızıntılardan ibarettir. Konu ile ilgili Samsung'dan henüz bir resmi açıklama yapılmadı. 

Galaxy Note 10 Pro Batarya Kapasitesi Oldukça İlgi ÇekiciGalaxy Note 10 Pro Batarya Kapasitesi Oldukça İlgi Çekici

Güncel olarak hazırlanan taslaklarda Note 10 Pro'nun kavisli ekran tasarımında ön kamera sistemi için bir delik yer alacağı düşünülüyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda 6.75 inç büyüklüğündeki ekrana boyutuna sahip akıllı cihazın 7.9 mm. kalınlığında olması da bekleniyor. Cihazın arka kamera modülünün çıkıntı kısmının kalınlığı ise 8.5 mm.'ye çıkarılacağı iddia ediliyor. Yakın zamanda hayatımıza girmesi beklenen Galaxy Note 10 Pro'da, Galaxy S10 Plus yer aldığı gibi çift ön kamera sisteminin bulunup bulunmayacağı ise henüz tahmin edilen durumlar arasında değildir. Bu durum şu an için sadece ihtimal değerinde olarak görülüyor. Dörtlü arka kamera sisteminin ise, Galaxy S10 5G'de olduğu gibi üç kamera ve Uçuş Süresi sensör sisteminden oluşabileceğini belirtiyor. Cihazda 12 megapiksel ana kamerası, 12 megapiksel çözünürlüklü telefoto ve bunun yanı sıra aynı zamanda 16 megapiksellik geniş açılı lenslerin yer alacağı tahmin ediliyor. 

Elde edilen verilere baktığımızda merakla beklenen Galaxy Note 10 Pro, tahmin edilen arka kamera dizilimi sebebiyle akıllara 2018 yılında çıkan Galaxy A9'u getirebilir. Fakat buna rağmen Note 10 Pro'da parmak izi sensörünün cihazın arka kısmından alınıp ön kısma alınması ve hatta ekrana gömülü bir şekilde gelmesi beklenen durumlar arasındadır. Note 10 Pro'nun tuşsuz bir tasarıma sahip olacağı söylentiler arasında yer alıyor olsa da hazırlanan taslaklara baktığımızda cihazın sol kısmında bazı tuşların yer aldığını görüyoruz. Alt tarafında kenar kısmında ise USB-C girişi, mikrofon, hoparlör ızgarası ve aynı zamanda S-Pen yuvasının yer alması bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 855 veya Exynos 9820 işlemci sistemine sahip olması beklenen Galacy Note 10 Pro, 12 GB’a kadar uzanan RAM seçeneklerine sahip olacak. 



PAYLAŞ