Samsung Galaxy M40 Google Tarafından Onaylandı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M40 Google Tarafından Onaylandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-11 10:09:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Samsung'un uzun süredir gündemde olan yeni Galaxy M40 yarın itibariyle Hindistan'da tanıtılacak. Orta segmentin üst seviye telefonu olan Samsung Galaxy M40 tanıtım öncesinde Google tarafından resmi olarak onaylanmasından sonra cihaza ait bir çok teknik özellikte ortaya çıktı!

Google'ın Android Enterprise programına dahil edilen Samsung Galaxy M40, henüz Samsung tarafından tanıtılmadan Google'ın kurumlar için önerdiği telefonlar arasına dahil edilmiş oldu.

Merak edilen Samsung Galaxy M serisi detayları geldiMerak edilen Samsung Galaxy M serisi detayları geldi

Galaxy A60 ile Neredeyse Aynı Özelliklere Sahip

Kurumsal odaklı olarak geliştirilen cihazın en büyük odak noktalarından bir tanesi güvenlik olarak karşımıza çıkıyor. Günümüzde Android kullanıcılarının, Andorid ekosisteminde yaşadığı geç güncelleme sorunları şirketler için neredeyse hayati önem taşıyan en büyük sorunlar arasında yer almakta. Samsung Galaxy M40 Infinity-O ekran tasarımına sahip olmasıyla görünüm olarak eski modelleri andırıyor. Ön kameranın ekranın sol üst köşede yer alan deliğin içerisine konumlandırıldığı Samsung Galaxy M40 6.3 inç ekranla oldukça kullanışlı olmasının yanı sıra, 6GB'lık güçlü RAM kapasitesiyle de oldukça dikkat çekici.

Yeni Galaxy M ve A Serileri Ortaya Çıktı

Geniş depolama alanıyla da kullanıcılarına birçok konuda kolaylık sağlayacak olan Samsung Galaxy M40 128 GB dahili depolama alanına sahip. Android 9 Pie işletim sistemine sahip olan cihazın Çin'de satışta olan Galaxy A60'la hemen hemen aynı özelliklere sahip olması ise, cihazın bazı özellikleri yenilenerek yeni bir isimle piyasaya sürüldüğünü düşündürtüyor.

32 Megapiksel çözünürlüğe sahip ana kamerası ve 8 Megapiksellik ikinci kamerasıyla, diğer modellerin biraz daha altında kalan Samsung Galaxy M40 Qualcomm’un Snapdragon 675 işlemcisinden güç alıyor. Galaxy M40'da dikkat çeken bir diğer özellik ise, yan tarafında Bixby için öz bir tuşa yer verilmesi. Eklenen bu özellik sayesinde Galaxy A60'dan ayrılan cihaz hakkında, teknik özelliklerine ve kullanıcılara daha farklı kolaylıklar sağlayıp sağlamayacağı ise yarın düzenlenecek olan lansmanda ortaya çıkacak.



PAYLAŞ