Redmi Note 9 Pro Türkiye’de satışa sunuldu


Redmi’nin fiyat performans ailesinin yeni üyesi olan Note 9 Pro Türkiye’de satışa sunuldu. 5.020 mAh’lık pil gücüne sahip olan Redmi Note 9 Pro önümüzdeki günlerin en çok satan akıllı telefonu olabilir.

Xiaomi’nin alt markası olarak akıllı telefon sektöründeki faaliyetlerine devam eden Redmi uzun bir süredir merakla beklenen yeni akıllı telefonu Note 9 Pro’yu geçtiğimiz hafta tanıtmıştı. Bugün yeni model için Türkiye müjdesi veren şirket böylece Redmi Note 9 Pro’yu resmi lansmanından bir hafta sonra Türkiye’de alıcı karşısına çıkarmış oldu.

Orta segmentte yer alan Redmi Note 9 Pro sahip olduğu özelliklerle amiral gemisi cihazları aratmıyor. Bu dönemde hem özellikleriyle, hem de fiyat etiketiyle akıllı telefon almak isteyenler için oldukça makul bir seçenek olan Redmi Note 9 Pro’un Note 8 ailesindeki gibi büyük bir başarı yakalaması bekleniyor.

Redmi Note 9 Pro özellikleri

6.67 inç ekrana boyutuna sahip olan Redmi Note 9 ProFHD+ LCD bir ekranla kullanıcılarına mesaha diyor. Gücünğ Qualcomm’un Snapdragon 720G yonga setinden alan Redmi Note 9 Pro standart 6 GB RAM sunarken depolama kısmında 64 GB ve 120 GB seçeneklerine sahip.

Redmi Note serisiyle büyük başarı yakalayan Xiaomi Türkiye açıklama yaptı

Arka panelinde dörtlü kamera kurulumuyla karşımıza çıkan Redmi Note 9 Pro’un 64 MP’lık ana kamerasına MP ultra geniş açılı kamera, 2 MP makro kamera ve 2 MP derinlik sensörü eşlik ediyor. Ön panelinde ise 16 MP’lik bir selfie kamerasına ev sahipliği yapan Redmi Note 9 Pro kamera noktasında sunduğu yazılımsal destekle de kullanıcılarının iyi kareler yakalamasına olanak tanıyor.

5.020 mAh’lik bataryasıyla uzun bir kullanım deneyimi sunan Redmi Note 9 Pro kutusundan 30W’luk hızlı şarj desteği ve Android 10 tabanlı olarak çıkıyor.

Redmi Note 9 Pro Türkiye fiyatı

Sahip olduğu özelliklerle Türkiye’de başarı yakalayacağı tahmin edilen Redmi Note 9 Pro’nun 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip versiyonu 3.299 TL’den, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonu ise 3.599 TL’den satışa sunuldu.