Redmi 10X'in özellikleri gün yüzüne çıktı - Haberler - indir.com

Redmi 10X'in özellikleri gün yüzüne çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-12 14:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi’nin yeni akıllı telefon modeli olacak olan Redmi 10X cihazı Google Play Console üzerinde listelenerek bazı donanım özellikleri ortaya çıktı. Buna göre modelin sahip olduğu RAM, grafik birimi, işlemci ve kamera gibi detayları da karşımıza çıkıyor. Bir süredir modele dair detaylar gelmeye devam ederken Redmi 10X’e dair bazı güçlü kanıtlarda karşımıza çıktı. Cihaz sertifikasyon süreçlerinden geçmeye devam ederken, Redmi 10X modeli şimdi ise Google Play Console’da detaylanarak bazı kilit özellikleri de belli olmuş oldu. Model hakkındaki detaylarda dünya genelinde pazara giren Redmi Note 9 modelinin Çin pazarı için yeniden adlandırılmış bir sürümü olacağı belirtilmişti. Fakat Google Play Console listesi ile beraber modelin bazı özelliklerinin farklı olduğu gözüküyor.

Redmi 10X özellikleri ortaya çıktı

Resmi olarak tanıtılan Redmi Note 9 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Redmi Note 9 özellikleri ve fiyatı

91mobiles kaynaklı listelemeye göre Redmi 10X modelinin ekran çözünürlüğü tarafında 2340x1080 piksel FHD+ bir çözünürlük ile gelmesi bekleniyor. Ekran boyutu ile alakalı bir detay yer almayan bu modelin tasarım tarafında ise Redmi Note 9 modeline bir hayli benzemesi bekleniyor. Modelin çentik tasarımla ön kameraya ekranın sol üst köşesinde yer vermesi bekleniyor. Modelin donanım tarafına gelecek olursak Redmi 10X modelinde işlemci gücü olarak MediaTek Helio G70 SoC yer alması bekleniyor. Bu yonga seti 2 adet 2ç0 Ghz hızına sahip A72 ve 6 adet 1.7 Ghz hızına sahip A55 çekirdeği ile geliyor. Redmi Note 9 tarafında ise G85 SoC yer alıyordu. Grafik tarafında ise yeni modelde 820 Mhz frekansa sahip Mali G52 yer alıyor.

Modelde 4GB’lık bir RAM belleği bulunması bekleniyor. Tek versiyon olarak gelmesi beklenen bu modelin kutu içinden Android 10 işletim sistemi ve MIUI 12 ile çıkması bekleniyor.


Redmi Note 9S Türkiye fiyatı belli olduRedmi Note 9S Türkiye fiyatı belli oldu
Resmi olarak tanıtılan Redmi K30 5G Racing Edition özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Redmi K30 5G Racing Edition özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ