Redmi Note 10 performans testinde görüntülendi - Haberler - indir.com

Redmi Note 10 performans testinde görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-18 09:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefon pazarının en hızlı yükselen markaları arasında olan Redmi’nin Note 9 modelinin tanıtmasının ardından Note 10 ile ilgili detaylar gündeme gelmeye başladı.

Xiaomi’nin alt markası olarak akıllı telefon pazarında giriş yapan Redmi son dönemlerde adını en çok duyduğumuz üreticiler arasında yer alıyor. Piyasaya sürdüğü fiyat performans ürünleriyle büyük bir başarı yakalayan şirketin yeni akıllı telefonu Redmi Note 10 modeli ilk kez performans testinde görüntülendi. Özelliklerinin bazılarının ortaya çıktığı cihazın en önemli özelliklerinden biri de Note 10 modelinin ilk 5G desteğine sahip olan Redmi akıllı telefonu olması ve şirketin bu modelle LCD ekrandan OLED ekrana geçiş yapacak olması.

Resmi olarak tanıtılan Redmi K30 5G Racing Edition özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Redmi K30 5G Racing Edition özellikleri ve fiyatı

Redmi Note 10 özellikleri

6.45 inç ekrana sahip olan Redmi Note, 10 OLED ekran üzerine kurulu. Ekranı1080×2400 piksel çözünürlüğe sahip olacak Redmi Note 10 çentikli ekran tasarımına sahip. 2 farklı versiyonla piyasaya giriş yapacak olan cihazın başlangıç modeli 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı sunarken, bir üst modeli 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı sunuyor.

Redmi Note 9 Pro saniyeler içinde tükendi!

Arka panelinde dörtlü kamera kurulumuyla karşımıza çıkacak olan Redmi Note 10’nun arka kameralarının çözünürlükleri henüz bilinmese de ön ekrandaki çentiğin içerisinde 16 MP’lik bir selfie kamerasına ev sahipliği yaptığı biliniyor. Batarya açısından Note 9 modelinin bir tık altında kalan Note 10 4420 mAh’lık pil gücüne ve  22.5W hızlı şarj desteğine sahip olacak. 

Redmi Note 10 hakkında en çok merak edilen şeylerden biri de işlemcisi. Cihazın hangi yonga setinden güç alacağı henüz kesinleşmemiş olsa daWeibo’da paylaşılan rapor MediaTek Dimensity 820 yongasını işaret ediyor. Bu sayede kullanıcılarına 4K video çekme imkanı sunacak olan Redmi Note 10’nun piyasaya ne zaman sürüleceği de henüz bilinmiyor.

Özellikle pandemi döneminde şirketin üretim hızının düştüğü ve Redmi Note 9’un piyasaya tanıtılmasından bu yana sadece birkaç ay geçtiği ve Note 9’un hala bazı bölgelerde satışa çıkmadığı göz önünde bulundurulursa Redmi Note 10 için en olası dönem önümüzdeki yılın başarı veya ortası gibi duruyor. Redmi’nin yeni ürünleri hakkında bilgilerden haberdar oldukça sizleri de bilgilendirmeye devam edeceğiz.


Redmi 10X'in özellikleri gün yüzüne çıktıRedmi 10X'in özellikleri gün yüzüne çıktı
Redmi Note serisiyle büyük başarı yakalayan Xiaomi Türkiye açıklama yaptıRedmi Note serisiyle büyük başarı yakalayan Xiaomi Türkiye açıklama yaptı

PAYLAŞ