Redmi Note serisiyle büyük başarı yakalayan Xiaomi Türkiye açıklama yaptı - Haberler - indir.com

Redmi Note serisiyle büyük başarı yakalayan Xiaomi Türkiye açıklama yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-13 14:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi Türkiye, kısa süre önce Redmi Note serisiyle ilgili gerçekten önemli bir başarının bilgisini verdi. Şöyle ki telefonlar inanılmaz rakamlara ulaştı. Türkiye pazarında büyük rağbet gören ve yüksek sayış rakamlarına ulaşan Xiaomi ve Redmi akıllı cep telefonu modelleri, bildiğiniz üzere yurt dışında da oldukça popüler bir noktada yer alıyor. Kısa süre önce Xiaomi tarafından konuyla ilgili olarak açıklama yapılmış ve Redmi Note 8 ailesiyle global olarak toplamda 30 milyon satış rakamı paylaşıldı. 

Xiaomi Türkiye konu hakkında “Redmi Note Serisi bugüne kadar 110 milyonu geçen bir satış sayısına ulaştı, bu tam tamına 417 maratona eşit uzunlukta!” gibi gerçekten önemli bir paylaşımda bulundu. 110 milyonluk satışı geride bırakmayı başaran gerçekten büyük olan Xiaomi, bildiğiniz üzere 15 Mayıs tarihinde yeni Redmi Note 9'ları da Türkiye pazarına getirmeye hazırlanıyor. Bu etkinlik kapsamında Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın tanıtılacağını da aktarmak gerekiyor. 

Resmi olarak tanıtılan Redmi Note 9s özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Redmi Note 9s özellikleri ve fiyatı

Serinin Türkiye’de satışa çıkan son modeli

Ailenin son modeli Redmi Note 9S oldu. Bu cihazın ekran özellikleri 6,67 inç FHD+ LCD şeklinde olup kullanıcılara kaliteli bir ekran kullanımı sunuluyor. Cihaz gücünü, oyun performansı son derece yüksek olan Snapdragon 720G işlemci sisteminden alıyor. 4 GB / 6 GB RAM ile 64 GB / 128 GB depolama (MicroSD var) sunulan Note 9S, 5.020 mAh pil üstüne kuruluyor ve 18W şarj cihazı ile geliyor. Android 10 işletim sistemine sahip olan bu modelin arka kısmında dörtlü bir kamera sistemi yer alıyor. Burada ise 48 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları bir araya geliyor.

Bu kameralar ile beraber kullanıcılara başarılı fotoğraflar çekmesi sağlanabilir. Redmi Note 9S adlı akıllı cep telefonun kamera performansı genel olarak çok iyi bulunuyor. Kullanıcılar diğer özellikler gibi kamera özellikleri konusunda da cihazdan memnun kalabilirler. 5G desteği olmayan telefonun parmak izi sensörünü yan tarafa konumlandıran üretici firma, 3,5 mm kulaklık girişini koruyarak kullanıcıları oldukça sevindiriyor. Hem tasarım olarak hem de teknik özellikleriyle oldukça dikkat çekici bir cihaz olan Redmi Note 9S, oldukça başarılı bir kullanım sunuyor. 


Redmi Note 9S Türkiye fiyatı belli olduRedmi Note 9S Türkiye fiyatı belli oldu

PAYLAŞ