OnePlus 8 ve 8 Pro modelleri için Android 11 güncellemesi çıktı


Haziran ayında OnePlus 8 ve OnPlus 8 Pro için Android 11 beta güncellemesini yayımlayan şirket, nihayet kararlı sürümü kullanıcılarına sundu. İşte yeni işletim sistemiyle birlikte kullanıcıları bekleyen yenilikler;

Android 11 kuşkusuz ki bugüne dek yayımlanan en iyi özelliklere sahip olan sürümlerden biri. Pek çok akıllı telefon üreticisi kullanıcılarına bu deneyimi sunabilmek için sıraya girmişti. O şirketlerden biri olan OnePlus ise 8 ve 8 Pro için Android 11 kararlı sürümü dağıtmaya başladı.  Önümüzdeki haftalarda piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus 8T modelinin de kutusundan Android 11 ile çıkması bekleniyor.

OnePlus, OxygenOS 11 ile birlikte yeni bir tasarıma geçiş yaparken, aynı zamanda kullanıcıların büyük ekran deneyimlerini iyileştirmek için bazı geliştirmeler de yapmış durumda. Ek olarak, Her Zaman Açık Ekran ve Zen Modu için beş yeni tema da kullanıcılara sunuldu. Karanlık Mod için de artık kullanıcılar özel bir zaman aralığı da yeni güncelleme ile birlikte seçilebilecekler.

OnePlus 8 ve 8 Pro modellerine Android 11 güncellemesi gelen yenilikler:

Sistem

OnePlus 8 ve OnePlus 8 Pro Türkiye’de satışa sunuldu

Oyun Alanı

Ort1am Ekranı

Karanlık Mod

Zen Modu

Galeri

Güncellemeyi indirirken cihazınızda en az 3 GB depolama alanı ve şarj durumunun yüzde 30’dan fazla olduğundan emin olmanızda fayda var. Buna ek olarak Android 11 hakkında açıklama yapan şirket  gelecekte OnePlus 6, 6T, 7, 7 Pro, 7T, 7T Pro ve Nord modelleri için de Android 11 güncellemesini alacaklarını da açıkladı.