OnePlus 8T ve OnePlus Buds Z'nin basın görselleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

OnePlus 8T ve OnePlus Buds Z'nin basın görselleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-09 19:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

OnePlus firmasından yakın zamanda piyasaya sürülecek olan amiral gemisi OnePlus 8T ve OnePlus Buds Z için resmi basın görselleri ortaya çıkmış durumda. 

OnePlus 8T, herkesin bildiği gibi 14 Ekim tarihinde resmi olarak tanıtılacak. Beraberinde bir  8T Pro ile gelmeyecek olan akıllı telefon, en son Google yeni Pixel’leri dışında Android 11 ile kutudan çıkacak ilk model olacak haberiyle gündeme gelmişti. Şimdi ise telefon için resmi görseller yayımlandı. Burada yeşil rengi ile sadece arkası görünen amiral gemisi, genel olarak oldukça bir görünüme sahip. Arka yüzeyinde görebileceğiniz üzere çift flaş ve dörtlü kamera sistemi yer alan cihaz, fiziksel sessize alma butonunu da taşıyor. Sızdırılan OnePlus Buds Z kablosuz kulaklık ise kulak içi formunda ve şarj özellikle hazne ile geliyor. 

Samsung Galaxy M31 Prime özellikleri sızdırıldıSamsung Galaxy M31 Prime özellikleri sızdırıldı

Genel olarak standart bir tasarıma sahip olan kulaklık, şimdilik sadece tek renk ile karşımızda yer alıyor. 20 saat pil ömrü ile gelen şarj kutusunun arkasında bir buton yer alan OnePlus Buds Z, bağlantı için Bluetooth, şarj içinse USB-C kullanıyor. Cihazda 10mm sürücüler ve suya dayanıklılık özelliği bulunuyor. Aynı zamanda Dolby Atmos desteği de sunulanlar arasında. İki ürünün de maalesef Türkiye’de satılması beklenmiyor.

OnePlus 8T için detaylar şöyle 

Telefon, çıkan teknik detaylara bakarsak 4.500 mAh pile üzerine kuruluyor ve bu pili 65 W hızlı şarj ile destekliyor. Bu sistemin pili yüzde 60 doluluğa sadece 15 dakikada getirebildiği aktarılıyor. Firmanın daha önceki paylaşımına göreyse 8T kesin olarak 6,55 inç 120 Hz bir AMOLED ekran üzerine kuruluyor. 

Söylendiği kadarı ile 12 GB RAM ve 256 GB depolama için 699 Euro, 8 GB RAM ve 128 GB depolama içinse 599 Euro fiyat etiketleri ile satışa çıkacak olan yeni model telefon, gücünü sürpriz olmadığı üzere Snapdragon 865 Plus işlemciden alıyor. Amiral gemisi akıllı telefonun arkasında dörtlü kamera sistemi bizleri bekliyor. Burada 48 megapiksel ana + 16 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameralar bir araya geliyor. 



PAYLAŞ