OnePlus Always On Display özelliği geliyor - Haberler - indir.com

OnePlus Always On Display özelliği geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-30 12:31:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji şirketi OnePlus’ın Android 11 işletim sistemi tabanlı OxygenOS 11 sürümü hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise şirket CEO’su Pete Lau tarafından kullanıcıların beklemiş olduğu bir özellik onaylandı. Kısa bir süre önce Nord ile dikkatleri çeken şirket, bugün yeni özelliği ile gündeme geldi. Bundan böyle OnePlus yeni işletim sistemi ile beraber Always On Display özelliği ile karşımızda olacak. OnePlus’ın bir süredir kısa süre önce tanıtmış olduğu akıllı telefon serisi OnePlus Nod ile gündemde olduğu biliniyor. Bugün ise OnePlus CEO’su pete Lau tarafından kullanıcıların oldukça fazla istemiş olduğu bir özellik hakkında sevindirici bir haber geldi. OnePlus akıllı telefon modelleri Android 11 tabanlı OxygenOS 11 sürüme sahip cihazlara yeni özellik gelecek.

OnePlus Always On Display özelliği ile geliyor

OnePlus Buds tanıtıldıOnePlus Buds tanıtıldı

Lau tarafından atılan tweet içerisinde çok fazla detay bulunmuyor. Ancak bu özelliğin pil ömrü noktasında olumsuz bir etki yaratabilmesi ihtimaline karşılık, düşük seviyesi modellere gelmemesi bekleniyor. OnePlus ise bu özelliği sadece kendi seçtiği ve kısa süre içerisinde piyasaya sürmüş olduğu orta-üst segment akıllı telefonlara getirecek. OnePlus 8 serisi muhtemelen bu özelliği alan ilk cihaz olacak gibi duruyor. Ancak diğer yandan OnePlus 7 ve 7T’nin bu özelliği alıp almayacağı ise henüz belli olmuş değil.

OnePlus, uygulama çekmecesinde klasör desteği, galeri tarafında fotoğrafları gizlemek için parmak izi kilidi ve daha fazlası olarak OxygenOS’a bir miktar bazı yeni özellikler sunmayı da hedefliyor. Google’ın 8 Eylül’de Google Pixel serisi için Android 11 güncellemesi sunacağı ifade ediliyor. Bu sebeple OnePlus’ın 8 Eylül tarihinden sonraki birkaç hafta içerisinde OxygenOS 11’in ilk sürümünü kullanıcılarla paylaşması muhtemel gözüküyor. Bakalım güncelleme başka ne gibi özellikler sunar göreceğiz.


OnePlus müşteri hizmetleri veri ihlali ile gündemdeOnePlus müşteri hizmetleri veri ihlali ile gündemde
OnePlus Nord dayanıklılık testinden sınıfta kaldıOnePlus Nord dayanıklılık testinden sınıfta kaldı

PAYLAŞ