OnePlus Mesajlar, Play Store’a geliyor! - Haberler - indir.com

OnePlus Mesajlar, Play Store’a geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-22 16:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı telefon üreticisi OnePlus’ın sahip olduğu arayüz OxygenOS’un stok uygulamaları Android mağazaya gelmeye devam ediyor. Şimdi ise şirket OnePlus mesajlar uygulamasını Google Play Store üzerinden yayınladı. OnePlus, stok uygulamalarında yaptığı güncellemeleri kullanıcılara daha hızlı verebilmek için OxygenOS’un çoğu uygulamasını Play Store’da yayınlamıştı. Şuan için Hava Durumu ve Notes uygulamaları Play Store’daki yerini almış durumda. Bu durumun eski model OnePlus kullanıcıları için oldukça avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Uygulama güncellemeleri tüm OnePlus cihazlara geldiği için OxygenOS 11’in tasarımını da deneyimleme fırsatı yakalayabiliyorsunuz.

Şirket şimdi ise OnePlus Mesajlar uygulamasını Play Store’da yayınladı. Bu sürü, mesajlar uygulamasına bazı değişiklikler de dahil ediyor.

OnePlus Nord dayanıklılık testinden sınıfta kaldıOnePlus Nord dayanıklılık testinden sınıfta kaldı

OnePlus Mesajlar uygulaması Play Store’da yayınlandı

OnePlus Mesajlar uygulamasında kullanıcı deneyimini kolaylaştıran önemli özellikler bulunuyor. Kullanıcıların gelen bildirimlerdeki güvenlik kodlarını yada şifreleri tek dokunuşla kopyalayabilmeleri gibi detaylar yer alıyor. Google’ın kendi mesajlar uygulamasında da yer alan bu özellik, OTP olarak gelen şifreleri mesajın içeriğine girmeye gere kalmadan kopyalayabilmesini sağlıyor. Örnek olarak Instagram’ın size gönderdiği bir güvenlik kodunu bildirim sekmesinden mesaja girmeden kopyalayabiliyorsunuz.

OnePlus mesajlar diğer yandan mesajlarınızı birkaç kategoriye göre sıralayan yeni bir mesaj düzenleme sistemine de sahip durumda. Bu sayede iş ve kişisel mesajlarınızı bildirim penceresinde dağınık olmadan görebilir ve yönetebilirsiniz. Ayrıca önemli bilgileri bir bakışta okunması noktasında kolay ve temiz bir biçimde de görüntüleyebilirsiniz. Tüm bu özellikler ve detayların tüm OnePlus akıllı telefonları için de geçerli olduğunu belirtelim. Şu an için erken erişime açılan bu uygulama, henüz genel kullanıma açılmış değil. Google Play Store’da şuan için bulamayacağınız bu uygulamanın yakın zamanda tüm kullanıcılar için genel kullanıma açılması bekleniyor. Güncellemeler ile de sürekli olarak yenilenmesi hedefleniyor.


İlgili uygulamalar
OnePlus orta segment uygun fiyatlı bir akıllı telefon üzerinde çalışıyorOnePlus orta segment uygun fiyatlı bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor
OnePlus Always On Display özelliği geliyorOnePlus Always On Display özelliği geliyor

PAYLAŞ