Motorola Telefon Fiyatlarında Dev İndirime Gitti


Black Friday ve Cyber Monday şimdiden dünya genelinde heyecanla bekleniyor. Büyük indirimlerin olacağı bu dönemin öncesinde ise şaşırtıcı bir hamle Motorola'dan geldi.
 
Akıllı telefon pazarında farklı bir taktik ile karşımıza çıkan Motorola, cep telefonlarında çok büyük indirimlere gitti. Teknoloji dünyasından gelen yorumlara göre şirket gelecek dönemlerde tek seferde çok daha az sayıda telefon satma hedefinde. Yine de yapılan bu indirimlerin temel sebebi çözülememiş durumda.
 

İndirimler Pek Çok Modele Uygulandı

Şirketten bu sabah pek çok basın kuruluşuna konuyla ilgili basın bülteni gönderdi. Yapılan açıklamaya göre Motorolo Amerika web sayfasında önemli bir güncelleme olduğu ve bu sebeple büyük bir indirim başlatılacağı duyuruldu. Yapılan indirim ile birlikte cihazlardaki fiyat düşüşü 50 dolar ve 120 dolar arasında değişiyor. Üstelik indirime dahil edilen telefonlar arasında Motorola'nın amiral gemisi olan Moto X, Moto Z ve Moto G serileri de yer alıyor.

İndirimlere dair daha güçlü bir örnek vermemiz gerekirke Moto Z2 Force Edition'ı inceleyebiliriz. Normalde 720 dolar fiyat etiketiyle satış olan telefon şu anda 421 dolar satış fiyatıyla karşımıza çıkıyor. Yani Motorola, 300 doları bulan indirimler de uyguluyor.

Motorola Moto 360 Resmi Tanıtım Videosu