Motorola'nın yeni akıllı telefonu P30 Play yanlışlıkla tanıtıldı - Haberler - indir.com

Motorola'nın yeni akıllı telefonu P30 Play yanlışlıkla tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-07 15:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Motorola, yeni akıllı telefonu P30 Play’i yanlışlıkla listeleyince, cihazın tüm teknik özellikleri resmi olarak belli oldu.

Akıllı telefon dünyasına, orta segment telefonlar ile çıkarak, kullanıcılara seçenek oluşturan ve belli aralıklarla yeni cihazlarını teknoloji dünyası ile buluşturan Motorola, son olarak yeni cihazı P30 Play’in tanıtımını yanlışlıkla gerçekleştirdi. Öncesinde de Motorola One, One Power, P30 ve P30 Note modellerini teknoloji dünyasına sunmuştu. Motorola P 30 Play, Motorola’nın resmi sitesinde yanlışlıkla listelenmesinin ardından, model resmiyet kazandı ve cihazın tüm teknik özellikleri de bu süreçte ortaya çıkmış oldu.

Motorola P30 Play teknik özellikleri

Motorola’nın yeni tanıtacağı akıllı telefonu P 30 Play, sitede görülmesinin ardından tüm özellikleri ortaya çıktı. Motorola, yanlışlığı hemen düzeltip, cihazı sitesinden kaldırsa da bu süreçte cihazın özelliklerinin görülmesine engel olmadı. Özelliklerinin yanı sıra, cihazın fiyatı da görüldü. İşte Motorola P30 Play’in özellikleri;

Cihazın ekran kısmından başlarsak, 5.88 inç büyüklüğünde çentikli ekran bizi karşılıyor. IPS ekranın çözünürlüğü 720×1520 oranında. İşlemci tarafına geçersek, işlemcide Qualcomm’un Snapdragon 625 kullanıldığı görülüyor. Snapdragon 625, 8 tane ARM Cortex A53 çekirdeğine ve Adreno 506’ya sahip. Depolamada 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı sunuluyor. Depolama alanını SD kart desteği ile arttırmak mümkün. Kamera özelliklerinde arka tarafta 13 Megapiksel çözünürlüklü, f/2.0 diyafram değerine sahip bir ana kamera yer alıyor. İkinci kamera ise 2 mp çözünürlük ve f/2.4 diyafram değerinde. Önde de 8 mp’lik  f/2.2 diyafram sahip tek kamera yer alıyor. Cihazın arka tarafında yer alan moto logosu, parmak izi okuyucu görevini de görüyor. İşletim sistemi Android 8.0 Oreo ve pil kapasitesi de 3000 mAh. Son olarak fiyatı ise 249 Euro, yani bugünkü Euro kuru ile bin 790 Türk Lirası. Cihazın ne zaman çıkış yapacağına dair bir bilgi henüz elde edilemedi.





PAYLAŞ