Minecraft Server kurulumu nasıl yapılır?


Dünyanın en popüler online oyunları arasında olan Minecrat’ın oyujncu sayısı günden güne artıyor. Oyunla ilgili en çok merak edilenlerden biri de sanal sevrerın nasıl yüklendiği. Bizde bu konuyu sizin için bu yazımızda ele aldık.

Bugüne dek 182 milyondan fazla satarak dünyanın en çok satan oyunu ünvanını kazanmayı başaran Minecraft, kafanızı dağıtmak ve keyifli vakit geçirmek harika bir oyundur. Sadece tek başınıza değil arkadaşlarınızla birlikte de oynayabileceğiniz Minecraft oyununda arkadaşlarınızla beraber oynamak için bir Minecraft Server ihtiyacınız bulunmakta. Sanak server yüklemesi her ne kadar zor gibi görünse de, aslında birkaç ufak detaya dikkat ederek rahatlıkla yapabileceğiniz bir işlem 

Minecraft'ın PlayStation VR sürümü bu ay sonu yayınlanacak

Bizde sizler için Hamachi Minecraft Server (Sunucu) nasıl kurulur sorusunu en kısa ve anlaşılır biçimde yanıtladık. Minacraft sanal server yüklemesi yapmanız için tek yapmanız gereken on üç basit adımı izlemek. Bu işlemden sonra yüklediğiniz dosyaları bilgisayarınızdan silene kadar sanal sever erişiminiz sona ermeyecektir.

Minecraft Server kurulumu