Minecraft'ın PlayStation VR sürümü bu ay sonu yayınlanacak - Haberler - indir.com

Minecraft'ın PlayStation VR sürümü bu ay sonu yayınlanacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-08 17:30:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Bir blog gönderisi paylaşan Mojang Studios, her dönem popülerliğini korumaya devam eden Minecraft için önemli bir özelliğin bu ay sonunda geleceğini açıkladı. Buna göre bu ay sonunda Minecraft için PlayStation VR desteği geleceği açıklandı. Normal sürümdeki tüm içerikleri barındıracak olan PS VR sürümü, otomatik olarak oyuna dahil olacak. Temel olarak küplerle çeşitli tasarımlar ve yapılar yapmaya olanak sağlayan Minecraft, piyasaya sürüldüğü günden beri popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Hayatta kalma, macera ve yaratıcı mod gibi birçok yenilik ve oyun moduna sahip olan Minecraft, sürekli olarak güncel tutulduğu için popülerliğini hiçbir zaman kaybetmiyor.

Birçok farklı platformda oynanabilen oyun, geçtiğimiz yıllarda Facebook’un sahibi olduğu Oculus Rift sanal gerçeklik platformun da eklenmişti. Oculus Rift’in yanında Windows Mixed Reality ve Gear VR gibi farklı sanal gerçeklik platformları için de sürümleri bulunan Minecraft’a son olarak PlayStation VR desteği ekleneceği açıklandı.

Ubisoft: PlayStation 5 geriye dönük uyumluluk özelliği ile üzebilirUbisoft: PlayStation 5 geriye dönük uyumluluk özelliği ile üzebilir

Minecraft’a PlayStation VR sürümü geliyor

Yapılan bir blog paylaşımı ile geliştirici Mojang Studios, Minecraft’ın bu ay sonunda oyunu PlayStation VR’da oynanabilir hale getiren ücretsiz bir güncelleme alacağını duyurdu. Stüdyo, yapılan açıklamada "PlayStation 4'te Minecraft'ı olan herkes bu yamayı otomatik olarak alacak" ifadelerini kullandı. Minecraft’ın PS VR sürümü oyuncular tarafından uzun bir süredir bekleniyordu. Beklenen açıklama nihayet geldi ve oyunun PS VR sürümünün PlayStation 4’te her oynana Minecraft oyununu birebir aynısı olacağı ifade ediliyor.

PS VR sürümünde bazı ufak değişiklikler bulunacak. Genel olarak VR için kurulum ve arayüz farklılıklarını göreceğiz. PS VR için Minecraft’ta oyuncular ayrıca, sanal gerçeklik gözlüğünü kullanarak etraflarına bakarken hareket etmek için PS4 kontrol cihazını kullanabilecekler. Bakalım gelecek olan bu yeni VR desteği Minecraft’ta ne gibi farklılıklar getirecek göreceğiz.


EA Play oyunları tam listeEA Play oyunları tam liste
Yenilenen PlayStation oyun sayfaları değişiklikleri neler?Yenilenen PlayStation oyun sayfaları değişiklikleri neler?

PAYLAŞ