Minecraft Festivali artık online yapılacak - Haberler - indir.com

Minecraft Festivali artık online yapılacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-04 17:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Etkinlik

Normal şartlarda Eylül ayı içerisinde yapılması planlanan fakat virüs salgını sebebi ile ne zaman yapılacağı belirsiz bir hale gelen etkinlik ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Minecon adı altında gerçekleştirilen etkinlik, Minecraft Live adını alarak Ekim ayında hayranları ile buluşacak.

Minecraft Festivali artık online yapılacak

Önceden MinecraftCon olarak başlasa da zamanla Minecon adını alan etkinlik, Minecraft Live adı altında canlı olarak yapılacak. 3 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan etkinlik ile ilgili geliştirici firma Mojang tarafından bir blog yazısı yayınlandı. Stüdyonun yıl boyunca neler hakkında çalıştığı ile ilgili soruların yanıtlandığı yazıda, Minecraft DungeonsMinecraft Earth veya başka bir proje için gelecek güncellemelerle ilgili konular yanıtsız kaldı.

İndirilebilir hale gelen Minecraft Jurassic World DLC neler sunuyor?İndirilebilir hale gelen Minecraft Jurassic World DLC neler sunuyor?

Diğer yandan her sene gerçek dünyada yüz yüze yapılan etkinlik bu sene ilk defa sanal bir şekilde gerçekleşecek. Virüs sebebi ile ertelenmek zorunda kalınan festivalin eskisi gibi devam etmesinin ise en erken 2022 yılında mümkün olduğu ifade edildi. Ayrıca geliştirici firma Mojang bundan sonra resmi topluluk etkinliklerine katılım sağlamayacağını duyurarak hayranlarını bir nebze de olsa üzmüş oldu.

Firma YouTube üzerinden yayınlamış olduğu oyun içi görsellerin sinematize edilmiş hali ile de etkinliği tanıtan bir video yayınladı. Minecraft festivali ile ilgili söz konusu videoyu izleyebilirsiniz.


Minecraft Live: Announcement Trailer


PAYLAŞ