İndirilebilir hale gelen Minecraft Jurassic World DLC neler sunuyor? - Haberler - indir.com

İndirilebilir hale gelen Minecraft Jurassic World DLC neler sunuyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-20 17:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Minecraft dünyasında bir dinozor parkı kurarak işletmesini yapabileceğiniz ve sergileyebileceğiniz Jurassic World DLC paketi indirmeye sunuldu. Peki Jurassic World DLC paketi neler sunuyor?

En çok oynana oyunlardan birisi haline gelen Minecraft kendisini geliştirmeye her geçen gün devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Dungeons eklentisini kullanıma sunan oyun, şimdi de oyuncuları devasa dinozorlar dünyasına götürüyor. 

50.000 Kariyer.net üyesinin kişisel verileri çalındı!50.000 Kariyer.net üyesinin kişisel verileri çalındı!

Minecraft Jurassic World DLC neler sunuyor?

Minecraft Jurassic World eklenti paketi biraz daha oyuncuların işletme becerilerini geliştirmeye yönelik olarak hazırlanmış. Efsane film serisi ile bağlantılı olan eklenti paketinde oyuncular bir dinozor parkını yönetmeye çalışıyor.

Dinozorlar bakımı, ortaya çıkacak risklerin önlenmesi ve güvenliğin sağlanması haliyle en önemli unsurlar. Bunun için kaynakları olabildiğince iyi yönetmek şart. Oyuncular çevrede bulacakları dinozor DNA'ları ile daha büyük hayvanlar oluşturabilirler.

Elbette dinozor parkı tek düze bir oyun sunmuyor. Zaman zaman ortaya çıkan doğa felaketleri sonrasında büyük bir kargaşayı önlemek en önemli göreviniz oluyor.  Minecraft Jurassic World DLC paketi 7.99$ karşılığında mağazada indirmeye sunuldu. Paket içerisinde bir mavi kapüşon aksesuarı da yer alacak.


PlayStation 5 fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu iddiasıPlayStation 5 fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu iddiası

PAYLAŞ