Meizu 17 özel bir Samsung ekran ile gelecek


Meizu’nun ilerleyen günlerde piyasaya sürmesi beklenen yeni akıllı telefon modeli Meizu 17 ‘nin özellikleri netleşiyor.

Son dönemlerde tasarım ve donanım özellikleriyle sıklıkla gündeme gelen Meizu 17 yep yeni bir sızıntıyla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde resmi basın görselleri sızdırılan cihaz hakkında Weibo’da ortaya çıkan bilgiler yeni akıllı telefonla ilgili bazı özelliklerin doğruladı.

8 Mayıs Cuma günü tanıtılması beklenen Meizu 17 sızıntılarla teknoloji dünyasının ilgisini çekmeyi başarmış durumda. sızdırılan basın görsellerinde çentiğin içerisinde yer alan kamerasının oldukça küçük bir yapıya sahip olmasıyla kafaları karıştıran cihazın donanım özelliklerinin oldukça heyecan verici olduğunu söylemek gerek.

Meizu 17 yepyeni bir kamera teknolojisi ile geliyor

Basın görsellerinden de anlaşılacağı üzere delikli bir ekran tasarımına sahip olacak olan Meizu 17’nin çok küçük bir kameraya sahip olacağı birçok kaynak tarafından doğrulansa da henüz resmi bir bilgi olmadığından tanıtımı beklememiz gerekecek gibi dursa da cihazın bazı teknik özellikleri netleşti. Bugün Weibo üzerinden paylaşılan yeni Meizu 17 afişi, cihazın özel bir Samsung AMOLED ekran üzerine kurulu olacağını gözler önüne serdi.

Meizu 17 özellikleri

6.7 inç erkana sahip olması beklenen Meizu 17’nin ekranının 1080 x 2232 piksel çözünürlüğünde ve 90Hz yenileme hızına sahip olacağı da çeşitli kaynaklar tarafından doğrulanmış durumda. 8 Mayıs Cuma günü tanıtılması beklenen Meizu 17 gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisi yongasından alacak. 8 GB ve 12 GB RAM olmak üzere iki farklı donanımsal desteğe sahip olan versiyonla piyasaya sürülmesi beklenen Meizu 17’nin Adreno 650 GPU ile güçlendirileceği düşünülmekte.

128 GB ve 256 GB dahili depolama alanına sahip olması beklenen Meizu 17’nin Wi-Fi 6 barındırması ve 30 W’luk hızlı şarj desteğine sahip olacağı da doğrulanan özellikler arasında. Pil kapasitesi hakkında henüz pek fazla bilgi bulunmayan Meizu 17 hakkındaki tüm özellikleri öğrenmek için 8 Mayıs’ı beklememiz gerekecek.